Инструкция для GORENJE BM900ND

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

 
 

28 

ENVIRONMENT 

The appliance may work well in a wide range of temperature, but there may be a difference in loaf 
size. The loaf will be bigger in a very warm and smaller in a very cold room. The temperature should 
be from of 15 

ºC

 to 34 

ºC

WARNING DISPLAY: 

1. 

If the display shows “HHH” after pressing the 

START/STOP button, it means the temperature 

inside is still too high

followed by continuous beep sounds

Stop the program. Press the 

START/STOP button to return to the default setting of the appliance and stop the sound. Open 
the lid and let the machine cool down for 10 to 20 minutes.  

2. 

If the display shows 

“LLL”

 after pressing the START/STOP button ( except the programs JAM 

and BAKE), it means the temperature inside is too low

followed by continuous beep sounds). 

Press the START/STOP button to return to the default setting of the machine and stop the sound. 
Then select the BAKE program and make the temperature inside the chamber increase rapidly. 

3. 

If the display shows “E E0” or “E E1”after 

pressing START/STOP button, it means that the 

temperature does not work

followed by continuous beep sounds

)

. Press the START/STOP 

button to stop the sound. Please go to the nearest authorized expert. 

BEFORE THE FIRST USE 

1. 

Please check whether all parts and accessories are complete and free of damage. 

2. 

Clean all the parts according to the section 

Cleaning and Maintenance

”.

 Do not rub! 

3. 

Set the bread maker on BAKE mode and bake empty for about 10 minutes. Then let it cool down 
and clean all the detached parts again. 

4. 

Dry all parts thoroughly and assemble them, the appliance is ready for using. 

HOW TO MAKE BREAD  

1.   Place the baking tray in position, then turn it in clockwise until it clicks in correct position. Fix the 

kneading blade onto the drive shaft. For easier removal of blades at the end, oil them with butter. 

2.   Place ingredients into the baking tray. It is recommended first to put water or other liquid in the 

tray, then sugar, salt and flour. As the last ingredient always add baking powder or yeast. 

 

 

水或 液体

干的 配料

酵 母 或苏 打

Ye a st o r so d a 

Dr y ing red ie nts

Wa te r  o r liq uid 

 

 
 

Note: the maximum quantities of the flour and yeast which may be used refer to the recipe. 
 
3. 

Make a small hole into the flour with finger, put in yeast and make sure it does not come into 
contact with the liquid or salt.  

Note: the maximum quantity of flour and yeast is 600g and 3 teaspoons. It is suggested never exceed 
the specific quantity, otherwise the excessive rising will make the bread overflow. 
4. 

For the programs of BASIC, WHOLE WHEAT, FRENCH, SWEET, CAKE and HOME-MADE, put 
the fruit ingredients into the ingredient tray and then close the ingredient tray cover.  

Note: During operation, the ingredient tray cover will automatically open and the ingredients will pour 
into the baking tray. 
5. 

Close the lid gently and plug the power cord into a wall outlet.  

6. 

Press the MENU button until your desired program is selected. 

 
 

Yeast or soda

 

 

Dry ingredients

 

 

Water or liquid

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
Оглавление инструкции

Document Outline

  • 1: MO-170 MW