Инструкция для GORENJE MMO 20 DE

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

 

38 

8. 

Можниот непријатен мирис од печката ќе 
го отсраните на тој начин што во длабок 
сад за подготовка на храна  во 
микробранова печка ќе налеете една 
шолја вода, а во водата ќе ставите кора 
од еден лимон. Потоа садот оставете го 
во микробрановата печка пет минути. На 
крај, темелно исушете ја внатрешноста 
на печката и избришете ја со мека крпа.

 

ЖИВОТНА СРЕДИНА

 

Не го фрлајте на апаратот во нормален 
домашен отпад,туку во официјална колекција 
наменета за рециклирање. Со ова, вие 
помагате  да се зачува животната средина.

 

ГАРАНЦИЈА И СЕРВИС

 

Ако ви требаат информации, или ако имате 
проблем, Ве молиме контактирајте го Gorenje 
центарот за грижа на корисници во вашата 
земја (види телефонски број во 
меѓународната гаранција). Ако вашата земја 
нема таков центар, контактирајте го вашиот 
локален дилер или Gorenje, Gorenje делот за 
мали апарати за домаќинство.

 

 

Не е за комерцијална употреба!

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ГОЛЕМО УЖИВАЊЕ ПРИ КОРИСТЕЊЕТО 

НА МИКРОБРАНОВАТА ПЕЧКА ВИ 

ПОСАКУВА

 

 

Корисни совети како и дополнителни 
упатства за печење со микробранови  
можете да најдете на нашата

 web 

страна

http://www.gorenje.mk

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
Оглавление инструкции

Document Outline