Инструкция для SCARLETT SC-MC410S02

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

IM012 

  

 

   

www.scarlett.ru

 

 

                                                      

SC-MC410S02

 

 

  Put water and food in the cooking pot. DO NOT fill the cooker more than to 3/5 of its capacity. During cooking 

food products that expand in hot water (rice, dry vegetables) or foam, do not fill the pot more than to the half of 
its capacity. At that, the entire volume of food products and water should not exceed 1/5 of the total pot capacity. 

  Put the pot inside the outer body of the universal cooker. 

  Close the lid until the click is heard.  

  Connect the universal cooker to mains. The display will show 88:88. 

  The universal cooker provides 20 cooking programs:  

 

 

Program 

Preset Cooking 
Time 

Cooking Time 
Adjustment Table  

"Stay Warm" Time 
After Cooking 

МОЛОЧНАЯ КАША

 

MILK 
PORRIDGE 

0:40 

0:10-1:30  

60  

ТУШЕНИЕ/

 

ХОЛОДЕЦ

 

STEWING/JELL
IED MEAT 

1:00 

1:00-8:00  

60  

КРУПЫ

 

CEREAL 

0:40 

0:40-2:00  

60  

СУП

 

SOUP 

0:50 

50:00-4:00  

60  

ПАРОВАРКА

 

STEAM 
COOKER 

0:20 

0:20-1:30  

60  

МАНТЫ

 

DUMPLINGS 

0:30  

0:30-0:50  

ВЫПЕЧКА/ПИЦЦА

 

BAKING/PIZZA 

0:45 

0:10-1:30  

60  

ПЛОВ

 

PILAF 

0:50 

0:05-6:00  

60 

ДИЧЬ

 

FOWL 

1:00 

1:00-5:00  

60  

10 

ЖАРКА

 

ROASTING 

0:10 

0:10-00:30  

11 

РАЗМОРОЗКА

 

DEFROST 

0:45 

0:05-6:00  

12 

МЕДЛЕННОВАРКА

 

SLOW 
COOKER 

5:00 

5:00-8:00  

60  

13 

ХЛЕБОПЕЧКА

 

BREAD MAKER 

5:00 

1:00-5:00  

60  

14 

РЫБА 

 

FISH  

0:40 

0:05-2:00  

15 

КУРИЦА

 

CHICKEN 

0:30  

0:10-4:00  

16 

ЗАГОТОВКИ

 

INTERMEDIAT
E PRODUCTS 

0:30 

0:30-02:30  

17 

МЯСО

 

MEAT 

0:50  

0:20-6:00  

60 

18 

ГЛИНТВЕЙН

 

MULLED WINE 

1:00 

1:00-3:00  

60  

19 

ЙОГУРТ

 

JOGHURT 

6:00 

03:00-12:00  

20 

КОМПОТ

 

COMPOTE 

0:40 

0:40-2:00  

60  

  Use wire rack for STEAM COOKER program. Pour water in the pot, put food products on the rack and place the 

wire rack into the pot. 

  The detailed description of cooking programs and adjustments is given in Recipe Book. 

OPERATION 

  Press the MENU button as many times as needed to select one of the following programs: FOWL, ROASTING, 

DEFROST, SLOW COOKER, BREAD MAKER, FISH, CHICKEN, INTERMEDIATE PRODUCTS, MEAT, 
JOGHURT, MULLED WINE, COMPOTE. The corresponding indicator lamp located near the program lights 
when the program is selected. The preset time of cooking for the selected program will be displayed.  

  You may also select one of the following buttons: MILK PORRIDGE, STEWING/JELLIED MEAT, CEREALS, 

SOUP, STEAM COOKER, DUMPLINGS, BAKING/PIZZA, PILAF, pressing the corresponding button. The preset 
time of cooking for the selected program will be displayed. 

  Use the "+" and "-" buttons to set cooking time according to the Recipe Book. The cooking time adjustment 

ranges for each program are given in the table above. 

  To start cooking, wait a few seconds. The program will start, when the corresponding button's indicator starts 

blinking. 

  After completion of the operation the universal cooker automatically switches to warming up mode. 

"

ОТСРОЧКА

 

СТАРТА

" (START DELAY) FUNCTION  

  This function allows you to start cooking at predefined time. 

  Select the required cooking program. 

  To set this function, press the "

ОТСРОЧКА

 

СТАРТА

" (START DELAY) button, and set the desired start delay 

time, using "+" and "-" buttons. The display will show the time at which the program should stop. 

  To start cooking, wait a few seconds. 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
Оглавление инструкции

Document Outline