Инструкция для ELECTROLUX EMS 2105 S

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

14   electrolux   

 

Auto defrost 

For manual defrosting select the 

defrost power setting 

.

 

 

To defrost 

1.

 

Open the door, place the food on 

the turntable.  

2.

 

Press the ' Power ' button until the 

desired programme is reached 

(DEF). 

3.

 

Set the desired weigh by pressing 

1min (=1.0kg) or 10sec (=0.1kg) 

buttons. 

4.

 

Press Start (The oven begins 

defrosting.) 

 

 

To speed up the defrosting of dense 

foods over 450g (1lb), the oven may be 

started on full power 800W 100% for  

1 - 3 minutes, and then reduced to 

defrost 

P3 30% 

 until defrosting is 

complete. 

At the end of this function a bell will 

be heard to signal the end of the 

program. 

Defrosting Tips 

It is better to underestimate defrosting 

time if you are unsure. Food will 

continue to defrost during the standing 

time. 

Separate food as soon as possible. 

Turn large items, e.g. joints, halfway 

through the defrosting time. 

Remove any thawed food as soon as 

possible. 

Remove or open any packaging 

before defrosting. 

Place food in a larger container than 

that which it was frozen in, this will 

allow for easy stirring. 

Begin thawing poultry, breast side 

down and turn over halfway through 

defrosting time or at pause. Delicate 

areas such as wing tips can be 

shielded with small pieces of smooth 

foil. 

Standing time is very important, 

particularly for large, dense foods 

which cannot be stirred to ensure that 

the centre is completely defrosted 

before cooking.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
Оглавление инструкции

Document Outline