Инструкция для GORENJE MO-23 MGW

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

 

44 

QUICK LOOK UP GUIDE 

1. 

Place the food in the oven. Select the power level by rotating the Cooking Power Control 

knob. 

2. 

Select the cooking time by rotating the Timer knob. 

If you want to defrost some food 

1. 

Turn the cooking power control knob to"

". 

2. 

Turn the timer knob to select the appropriate time. 

HOW A MICROWAVE OVEN WORKS 

Microwaves are high-frequency electromagnetic waves; the energy released enables food to be 
cooked or reheated without changing either the form or the color. 
You can use your microwave oven to: 

Defrost 

Instant reheat 

Cook 

Cooking Principle 

1. 

The microwaves generated by the magnetron are distributed uniformly as the food rotates on the 

turntable. The food is thus cooked evenly. 

2. 

The microwaves are absorbed by the food up to a depth of about 1 inch      (2.5 cm). Cooking 

then continues as the heat is dissipated within the food. 

3. 

Cooking times vary according to the receptacle used and the properties of the food. 
-    Quantity and density.  
-    Water Content 
-    Initial temperature (refrigerated or not) 

As the centre of the food is cooked by heat dissipation, cooking continues even when you have taken 
the food out of the oven. Standing times specified in recipes and in this booklet must therefore be 
respected to ensure:  

Even cooking of the food right to the centre 

The same temperature throughout the food 

CHECKING THAT YOUR MICROWAVE OVEN IS OPERATING CORRECTLY 

1. 

First place a bowl of water on the turntable. 

2. 

Set the power level to high by turning Cooking Power Control knob. 

3. 

Set the time to 4-5 minutes by turning the Timer knob. The oven must be plugged into an 

appropriate wall socket. The turntable must be in position in the oven. If a power level other than 
the maximum is used, the water takes longer to boil. 

WHAT TO DO IF YOU ARE IN DOUBT OR IF YOU HAVE A 
PROBLEM 

If you experience any of the problems listed below, please try the solutions offered. 

This is normal: 

 

Condensation in the oven Air flow around the door and outer casing Light reflected around the 

door and outer casing Steam escaping from around the door or vents. 

The oven does not start when you turn the timer knob 

 

Is the door completely closed? The food is not cooked at all 

 

Have you set the timer correctly. 

 

Is the door closed 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
Оглавление инструкции

Document Outline

  • 1: MWO 230D GW