Инструкция для ViTESSE VS-407

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

P/5

P/6

ROASTING WHOLE CHICKENS:

Rinse chicken thoroughly and clip away at any excess fats or unwanted parts.   
Add  desired  seasonings.  Spices  such  as  garlic,  black  pepper,  and  salt  are 
suggested. Before roasting, allow seasonings or marinades to penetrate for a few 
hours. The bottom of the glass container should be lined with aluminum foil to 
catch any fat or grease drippings. Roast the chicken for approximately 10 minutes 
per 1lb. at 400°F. Increase the temperature to 475°F for additional 5-10 minutes 
for crispier skin.

WHOLE ROASTS:

With fatty portion of the roast facing upward, place the roast directly onto the 
center of the lower rack. Temperature for roasting is usually 50°F less than for 
regular conventional roasting. Cooking time depends on type and size of the 
roast.

FOR MEATS WEIGHING 2-3 lbs., SET TEMPERATURE AT 400°F AND COOK 
AT THE BELOW TIMES:

TYPE OF MEAT 

MINUTES 

Beef, boneless (Whole Roast) 

Medium – 12-15 minutes 
Well – 20-25 minutes 
Well – 25-30 minutes 
Well – 20-25 minutes 

Rare – 15-20 minutes
Medium – 20-25 minutes
Well Done – 25-30 minutes
Rare – 15-20 minutes
Medium – 20-25 minutes
Well Done – 25-30 minutes

Ham with Bone (Full cooked) 
Pork Loin (Boneless) 
Loin with bone 
Pork Ribs 

Beef, Rib Roast (Rump or Chuck) 

TIPS:

The temperature for cooking uncovered dishes is usually 25 to 50°F lower in the 
Turbo Oven.  No preheating is necessary when using the Turbo Oven.
Ordinarily, the center of cake batter will be moist, while the sections closest to the 
rim of the pan will be done first.  For this reason, a bundt cake pan or tube pan is 
better to use for baking than the larger layered cake pans.  Cupcake/muffin pans 
are ideal for small batches.

TEMPERATURE 

TIME 

FOOD 

Brownies 
Buns 
Cakes (layer) 
Cakes (loaf) 
Cornbread 
Cookies  
Muffins 
Pies/pastries : Pie crust 
    w/filling (no top crust) 
    w/filling (w/ top crust) 
Breads / Rolls 
Loaf of bread 

150°Ñ 

200°Ñ 

150°Ñ 
150°Ñ 
150°Ñ 
165°Ñ 

180°Ñ 

200°Ñ 

165°Ñ 

180°Ñ 
180°Ñ 

165°Ñ 

18-20 minutes 

10-12 minutes 

18-20 minutes 

30-35 minutes 

18-20 minutes 

8 -10 minutes 

12-15 minutes 

8-10 minutes 

25-30 minutes 

35-40 minutes 

12-15 minutes 

25-30 minutes 

HOW TO CLEAN ..

1)  Always unplug the power cord before cleaning.
2)  Always allow the entire appliance to cool down completely before cleaning or 

storing.

3)  To keep the Turbo Oven clean, just wipe clean with a warm damp cloth.  
4)  If there are any splatters, use a damp soapy cloth to scrub at the spot.
 

NEVER IMMERSE THE UNIT IN WATER!

5)  Do not use abrasive cleaners or scouring pads to clean.
6)  When the grease filter becomes too greasy, remove by turning the screws 

and lifting the filter out.  Wash it thoroughly in hot soapy water, rinse well and 
dry thoroughly before returning it to the Turbo Oven.

7)  Any accessories can be washed in hot soapy water or in the dishwasher.

CAUTION TIPS:

  THE TURBO OVEN'S MOTOR HOUSING BECOMES VERY HOT WHEN IT IS IN 

THE COOKING PROCESS.  ALWAYS HOLD THE UNIT BY THE HANDLES.

  DO  NOT  PLACE  THE  TURBO  OVEN  IMMEDIATELY  AFTER  USE  ON  ANY 

SURFACES  SUCH  AS  PLASTIC,  VINYL  OR  VARNISHED  WOOD.    ALWAYS 
ALLOW THE UNIT TO COMPLETELY COOL BEFORE MOVING.

  DO NOT USE THE TURBO OVEN NEAR FLAMMABLE SUBSTANCES.

  WHEN UNPLUGGING THE UNIT, ALWAYS UNPLUG USING THE PLUG PIECE, 

NOT BY PULLING ON THE CORD.

• 

NEVER IMMERSE THE TURBO OVEN IN WATER.

RECIPES & TIPS ..

*  Note that all recipes are for your reference only. Results may vary.

BAKING TIMES AND TEMPERATURE CHART:

www.vitesse.ru

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Оглавление инструкции
  • Страница 1 из 11
    NOUS VIVONS SAIN We live healthy CONVECTION OVEN ÊÎÍÂÅÊÖÈÎÍÍÀß ÏÅ×Ü “Vitesse France S.A.R.L” (Витессе, Франция) 91 Руе Де Фоборг Сант Хонор, Париж 75008, Франция Сделано в Китае www.vitesse.ru VS-407
  • Страница 2 из 11
    www.vitesse.ru IMPORTANT SAFEGUARDS .. DEAR CUSTOMER! You have made an excellent decision. Vitesse® “Nouveau” home range offers you an exclusive, high quality range of appliances for your ultimate home luxury and healthy living. INSTRUCTION MANUAL & RECIPES Before operating your oven toaster,
  • Страница 3 из 11
    www.vitesse.ru SPECIAL FEATURES .. • • • • • • COOKING REFERENCE TABLE: No Burnt Residue – The Turbo Oven cooks with circulating hot air which will cook food evenly, but never produces any burnt residue. Easy to Operate – No need to rotate food during cooking, the circulating hot air will roast,
  • Страница 4 из 11
    www.vitesse.ru ROASTING WHOLE CHICKENS: Rinse chicken thoroughly and clip away at any excess fats or unwanted parts. Add desired seasonings. Spices such as garlic, black pepper, and salt are suggested. Before roasting, allow seasonings or marinades to penetrate for a few hours. The bottom of the
  • Страница 5 из 11
    www.vitesse.ru MEATS CHICKEN ~ BEEF STEW ~ ~ CLASSIC ROAST CHICKEN ~ 26oz. stew beef, cut into 1” cubes • 2 or 3 potatoes, skinned and quartered • 2 or 3 carrots, quartered • 2 onions, quartered • 2 stalks celery, sliced • 1 bay leaf • 2 tbsp. salt • 1/4 tbsp. pepper • 2 to 3 cups water or beef
  • Страница 6 из 11
    www.vitesse.ru SEAFOOD ~ GRILLED HALIBUT WITH CAILANTRO & LIME ~ 2 halibut steaks • 1 tbsp. freshly chopped cilantro • 2 tbsp. lime juice • 1 clove garlic, chopped • 1 tsp. olive oil • pepper to taste Mix all the ingredients except the halibut in a bowl. Using a fork, pierce the fish a few times on
  • Страница 7 из 11
    www.vitesse.ru ÒÅÕÍÈÊÀ ÁÅÇÎÏÀÑÍÎÑÒÈ .. ÑÎÕÐÀÍÈÒÅ ÄÀÍÍÎÅ ÐÓÊÎÂÎÄÑÒÂÎ Â ÊÀ×ÅÑÒÂÅ ÑÏÐÀÂÎ×ÍÎÃÎ ÌÀÒÅÐÈÀËÀ. Ïðè èñïîëüçîâàíèè ëþáîãî ýëåêòðîïðèáîðà íåîáõîäèìî ñîáëþäàòü ïðàâèëà òåõíèêè áåçîïàñíîñòè. Áóäüòå îñîáåííî âíèìàòåëüíû ê íèæåóêàçàííûì ïóíêòàì: 1. Ïðåæäå ÷åì íà÷àòü ïîëüçîâàòüñÿ ïðèáîðîì,
  • Страница 8 из 11
    www.vitesse.ru ÒÀÁËÈÖÀ ÂÐÅÌÅÍÈ ÏÐÈÃÎÒÎÂËÅÍÈß ÏÐÎÄÓÊÒÎÂ: ÒÅÌÏÅÐÀÒÓÐÀ ÏÐÎÄÓÊÒ ÊÎËÈ×ÅÑÒÂÎ 180 - 200°Ñ 180 - 200°Ñ 180 - 200°Ñ 230 - 260°Ñ 180 - 200°Ñ 230 - 260°Ñ 230 - 260°Ñ 230 - 260°Ñ 150 - 180°Ñ 230 - 260°Ñ 230 - 260°Ñ Öåëàÿ êóðèöà Íàðåçàííàÿ ñâèíèíà Íîæêè ïòèöû Ðûáà Ìîëëþñêè Êðåâåòêà Îòâàðíàÿ
  • Страница 9 из 11
    www.vitesse.ru ÒÀÁËÈÖÀ ÂÐÅÌÅÍÈ È ÒÅÌÏÅÐÀÒÓÐÛ ÂÛÏÅÊÀÍÈß: ÏÐÎÄÓÊÒ Øîêîëàäíûé êåêñ (ïå÷åíüå) Ñäîáíàÿ áóëî÷êà Ñëîåíûé ïèðîã Áóëêà Êóêóðóçíûé õëåá Äîìàøíåå ïå÷åíüå Êåêñ Ïèðîã/âûïå÷êà: õðóñòÿùàÿ êîðî÷êà ïèðîãà ñ íà÷èíêîé (áåç âåðõíåé êîðî÷êè) ñ íà÷èíêîé (ñ âåðõíåé êîðî÷êîé) Õëåá/ Áóëî÷êà Áàòîí õëåáà
  • Страница 10 из 11
    www.vitesse.ru ÊÓÐßÒÈÍÀ ÌÎÐÅÏÐÎÄÓÊÒÛ ~ ÊËÀÑÑÈ×ÅÑÊÀß ÆÀÐÅÍÀß ÊÓÐÈÖÀ ~ ~ Ðûáà ÏÀËÒÓÑ ÍÀ ÃÐÈËÅ Ñ ËÀÉÌÎÌ (ÐÀÇÍÎÂÈÄÍÎÑÒÜ-Ëèìîíà) ~ Öåëàÿ êóðèöà âåñîì 1-1.5êã • ñîëü è ïåðåö • ñîåâûé ñîóñ • 1-2 ÷àøêè èçìåëü÷åííîé ìîðêîâêè, ëóêà è ñåëüäåðåÿ • òîïëåíîå ìàñëî 2 êóñêà ôèëå ðûáû ïàëòóñ • 1 ñò. ëîæêà ñâåæîé
  • Страница 11 из 11