Продукты
Количест
во (г)
Температу
ра (°C)
Время
(мин)
Положе
ние
против
ня
Принадлежно
сти
Швейцарский
открытый
яблочный
пирог 5)
1900
200 - 220
30 - 40
1
глубокий
противень
Рождественск
ий пирог 5)
2400
170 - 180
55 - 65 6)
2
глубокий
противень
Открытый
пирог 5)
1000
220 - 230
40 - 50
1
1 круглый
эмалированны
й противень
(диаметр: 26
см)
Крестьянский
хлеб 7)
750 + 750 180 - 200
60 - 70
1
2 противня с
алюминиевым
покрытием
(длина: 20 см)
Румынский
бисквит 1)
600 + 600 160 - 170
40 - 50
2
2 противня с
алюминиевым
покрытием
(длина: 25 см)
том же уровне
духового
шкафа
Румынский
бисквит –
традиционный
600 + 600 160 - 170
30 - 40
2
2 противня с
алюминиевым
покрытием
(длина: 25 см)
на том же
уровне
духового
шкафа
Булочки из
дрожжевого
теста 5)
800
200 - 210
10 - 15
2
глубокий
противень
Швейцарский
рулет 1)
500
150 - 170
15 - 20
1
глубокий
противень
Безе
400
100 - 120
40 - 50
2
глубокий
противень
Пирог с
обсыпкой 5)
1500
180 - 190
25 - 35
3
глубокий
противень
РУССКИЙ
47