Инструкция для ATLANT XT 1008

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

15

RON

figura 5

figura 4

recipient

loc de scurgere

3.3

 Pentru a asigura nivelul înalt a umidităţii, în frigider se află un vas 

cum se arată în figura 4, în care, atunci când este necesar, plasaţi piatra de 
lavă așa cum se arată în Figura 5, și umpleţi-l cu apă rece.

Menținerea nivelului înalt de umiditate în cameră (nu mai puțin de 

50 %), va păstra proprietățile dopului de plută din sticlă – dopul de plută 
nu se va usca şi nu va permite oxidarea vinului.

3.4

 Pentru depozitarea pe termen lung sticlele de vin necesită stabilite 

astfel încât vinul se acopere partea interioară a dopului de plută. Schema 
aranjerii sticlelor în frigider este prezentată în figura 6. Numărul de sticle 
încarcate depinde de numărul de rafturi în frigider.

Sticlele trebuie să fie aşezate pe raft cu gâtul la ușă. Pe raftul de jos 

sticlele se pun înclinate de la uşă.

3.5

  În  frigider  se  utilizează  sistemul  de  dezghețare  automată. 

Picăturile care apar pe partea din spate a frigiderului, se scurg în recipient, 
după cum se arată în figura 4, şi printr-o gaură intră în vasul plasat pe 
compresor, așa cum se arată în figura 7, și se evaporă.

3.6 curĂȚÂrea frigiDerului

3.6.1

 Procedura de  curățire a frigiderului:

– Deconectati frigiderul de la sursa de alimentare;
– Scoateţi toate sticlele și rafturile din el;
– Spălați frigiderul, ștergeți-l până la uscat.

aTeNȚie!! Pentru a evita mirosul neplăcut în camera curățați-o 

bine în interior și accesorii și garnitură de etanşare de la ușă.

aTeNȚie!!  De  cel  puțin  două  ori  pe  an,  în  timpul  curaţirii  

frigiderului aspiraţi peretele din spate al frigiderului şi condensatorul 

așa cum se arată în figura 7, îndepărtînd aparatul de la perete.

4   c a r a c T e r i s T i c i l e   T e H N i c e 

4.1

 În tabelul pieselor caracteristicile tehnice sunt în limba rusă. 

Denumirile  caracteristicilor  prezentate  în  figura  8,  ar  trebui  să  fie 
comparate cu valorile caracteristicilor din tabelul pieselor.

Denumirea modelului 

si executarea piesei

Documentul normativ

Clasa climaterica a 

piesei

Indicii de certificare

Tensiunea nominală:
Curentul nominal:
Consum de putere nominală:
Agent frigorific: R600a / Agent de 
spumare: C-Pentane
Masa agentului frigorific:
Fabricat în Bielorus
AAI “ATLANT”, bulevardul 
Pobeditelei, 61, or. Minsk

figura 8

compresor

recipient

figura 7

figura 6

condensator

ATLANT

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Оглавление инструкции
  • Страница 1 из 25
    RUS Приложение ХОЛОДИЛЬНИКИ ТОРГОВЫЕ ХТ-1007-ХХХ ХТ-1008-ХХХ 1 О П И СА Н И Е ХОЛ ОД И Л Ь Н И К А 1.1 Холодильник в соответствии с рисунком 1 предназначен для охлаждения вина, длительного его хранения и демонстрации в стеклянных бутылках. 1.2 Эксплуатировать холодильник необходимо при температуре
  • Страница 2 из 25
    RUS Таблица 2 — Технические характеристики ТЕХНИЧЕСКАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА ХТ-1007-ХХХ ХТ-1008-ХХХ Внутренний объем холодильника, м3, не менее 0,245 0,295 Полезный объем холодильника, м3, не менее 0,240 0,290 Охлаждаемая площадь полок, м2, не менее 1,2 1,4 Температура полезного объема, С От плюс 6 до
  • Страница 3 из 25
    RUS следует вынуть вилку шнура питания из розетки. ВНИМАНИЕ! Прекращение подачи напряжения в электрической сети не влияет на последующую работу холодильника: после возобновления подачи напряжения в электрической сети холодильник продолжает работать с выбранной ранее температурой. отверстие сосуд 3
  • Страница 4 из 25
    UKR Додаток ХОЛОДИЛЬНИКИ ТОРГОВІ ХТ-1007-ХХХ ХТ-1008-ХХХ 1 О П И С ХОЛ ОД И Л Ь Н И К А 1.1 Холодильник відповідно до рисунка 1 призначений для охолодження вина, тривалого його зберігання та демонстрації в скляних пляшках. 1.2 Експлуатувати холодильник необхідно за температури навколишнього
  • Страница 5 из 25
    UKR Таблиця 2 – Технічні характеристики ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ХТ-1007-ХХХ ХТ-1008-ХХХ Внутрішній об’єм холодильника, м , не менш за 0,245 0,295 Корисний об’єм холодильника, м , не менш за 0,240 0,290 Охолоджувана площа полиць, м2, не менш за 1,2 1,4 3 3 Температура корисного об’єму, С Від плюс 6
  • Страница 6 из 25
    UKR 2.6. ВИМИКАННЯ ТА ВІДКЛЮЧЕННЯ ХОЛОДИЛЬНИКА 2.6.1 Вимикання холодильника здійснюється натисненням кнопки – гаснуть всі індикатори роботи холодильника. При повторному натисненні цієї кнопки холодильник знову починає працювати з можливою затримкою за часом. 2.6.2 Для відключення холодильника від
  • Страница 7 из 25
    KAZ Қосымша САУДАЛЫҚ ТОҢАЗЫТҚЫШТАР ХТ-1007-ХХХ ХТ-1008-ХХХ 1 ТО Ң А З Ы Т Қ Ы Ш С И П АТ ТА М АС Ы 1.1 Тоңазытқыш 1-суретке сәйкес шарапты салқындатуға, оны ұзақ сақтауға және шыны шөлмектерде көрсетуге арналған. 1.2 Тоңазытқышты жылытылатын бөлмелерде плюс 16 0С-ден 38 0С-ге дейінгі қоршаған орта
  • Страница 8 из 25
    KAZ 2-кесте – Техникалық сипаттамалар ТЕХНИКАЛЫҚ СИПАТТАМА ХТ-1007-ХХХ ХТ-1008-ХХХ Тоңазытқыштың ішкі көлемі, м3, кем емес 0,245 0,295 Тоңазытқыштың пайдалы көлемі, м3, кем емес 0,240 0,290 1,2 1,4 Сөрелердің салқындатылатын ауданы, м , кем емес 2 Пайдалы көлем теппературасы, С плюс 6-дан плюс
  • Страница 9 из 25
    KAZ түтікше саңылау 4-сурет 6-сурет конденсатор 5-сурет заттардың (таниндер) қышқылдану процесінің себебі болып, салдарынан шарап тез бұзылуы мүмкін. 3.2 Тоңазытқыштың төменгі бөлігінде камерадағы ауаны тазарту үшін 1-суретке сәйкес көмірлі сүзгі орнатылған. Ауа шарап тығыны арқылы шөлмекке өтіп,
  • Страница 10 из 25
    AZE Əlavə TİCARI SOYUDUCULAR ХТ-1007-ХХХ ХТ-1008-ХХХ 1 SOYUDUCUNUN TƏSVİRİ 1.1 Soyuducu, şəkil 1-ə uyğun olaraq, şərabın soyudulması, onun uzun müddət saxlanması və şüşələrdə nümayiş etdirilməsi üçün nəzərdə tutulmuşdur. 1.2 Soyuducu ətraf mühitin hərarəti müsbət 16 0С dan müsbət 38 0С qədər olduğu
  • Страница 11 из 25
    AZE Cədvəl 2 – Texnik xüsusiyyətləri Texnİk xüsusiyyət ХТ-1007-ХХХ ХТ-1008-ХХХ Soyuducunun iç həcmi, м3, ən az 0,245 0,295 Soyuducunun faydalı həcmi, м3, ən az 0,240 0,290 1,2 1,4 Rəflərin soyudlma sahəsi, м , ən az 2 Faydalı həcmin həratəti, 0С müsbət 6 ilə müsbət 16 arası Faydalı həcmin orta
  • Страница 12 из 25
    AZE dəlik qab Şəkil 4 Şəkil 6 kondensator Şəkil 5 Kamerada yüksək nəmişlik səviyyəsi saxlamaq (50%-dən az olmayaraq) şərab tıxacının xüsusiyyətlərinin saxlanmasına imkan verir – tıxac qurumazsa, şərabın turşulaşması yolu kəsilir. 3.4 Uzun müddət saxlamaq üçün şərab dolu şüşəni elə qoymaq lazımdır
  • Страница 13 из 25
    RON Anexa FRIGIDERE COMERCIALE ХТ-1007-ХХХ ХТ-1008-ХХХ 1 Descrierea frigiderului 1.1 Frigiderul conform figurei 1 este destinat pentru răcirea vinului, stocatea pentru un timp îndelungat şi demonstrarea vinului în sticle. 1.2 Se recomandă de a exploata frigiderul la o temperatură a mediului ambiant
  • Страница 14 из 25
    RON Tabelul 2 – Caracteristici tehnice CARACTERISTICI TEHNICE ХТ-1007-ХХХ ХТ-1008-ХХХ Volumul intern frigider, m3, nu mai puţin 0,245 0,295 Volumul util a frigiderului, m3, nu mai puţin 0,240 0,290 1,2 1,4 Suprafaţa rafturilor frigorifică, m2, nu mai puţin Temperatura volumului util, 0С Între plus
  • Страница 15 из 25
    RON recipient loc de scurgere Figura 4 Figura 6 Figura 5 3.3 Pentru a asigura nivelul înalt a umidităţii, în frigider se află un vas cum se arată în figura 4, în care, atunci când este necesar, plasaţi piatra de lavă așa cum se arată în Figura 5, și umpleţi-l cu apă rece. Menținerea nivelului înalt
  • Страница 16 из 25
    UZB Ilova SAVDO SOVUTGICHLARI ХТ-1007-ХХХ ХТ-1008-ХХХ 1 S O V U T G I C H TAV S I F I 1.1 1 rasmga muvofiq sovutgich vinoni sovitish, uni uzoq saqlash va shisha shishalarda namoyish qilish uchun mo’ljallangan. 1.2 Sovutgichni havo harorati plus 16 0Сdan plus 38 0Сgacha isitiladigan xonada ishlatish
  • Страница 17 из 25
    UZB 2 jadval – Texnik tavsiflar TEXNIK TAVSIF ХТ-1007-ХХХ ХТ-1008-ХХХ Sovutgichning ichki hajmi, m , - dan kam emas 0,245 0,295 Sovutgichning foydali hajmi, m3, - dan kam emas 0,240 0,290 1,2 1,4 3 Tokchalarning sovitiladigan maydoni, m2, - dan kam emas Foydali hajmning harorati, С plus 6 dan plus
  • Страница 18 из 25
    UZB teshik idish 4 rasm 6 rasm kondensator 5 rasm muvofiq bir maromda lava toshini solib qo’yish va ustidan sovuq suvni qo’yish lozim. Kamerada baland namlikni (50%dan kam emas) saqlanishi vino probaksi xossalari saqlanishini ta’minlaydi – probka qurib qolmaydi va vino oksidlanishi bo’lmaydi. 3.4
  • Страница 19 из 25
    TGK Замимаи ЯХДОНҲОИ САВДОӢ ХТ-1007-ХХХ ХТ-1008-ХХХ 1 ТАВСИФИ ЯХДОН 1.1 Яхдон мутобиқи расми 1 барои хунук кардани шароб, ба вақти тӯлонӣ нигоҳ доштани он ва намоиш додани он дар шишаҳо хизмат мекнад. 1.2 Яхдон бояд дар ҳарорати мусбат 16 0С то мусбат 38 0С муҳит дар хонаҳои гарм карда шаванда
  • Страница 20 из 25
    TGK Ҷадвали 2 – Тавсифи техникӣ Тавсифи техникӣ XТ-1007-ХХХ XТ-1008-ХХХ Ҳаҷми дохилии яхдон, м , ҳадди ақал 0,245 0,295 Ҳаҷми фоиданоки яхдон, м3, ҳадди ақал 0,240 0,290 1,2 1,4 3 Майдони хунук карда шавандаи рафҳо, м2, ҳадди ақал Ҳарорати ҳаҷми фоиданок, 0С Аз мусбат 6 то мусбат 16 Ҳарорати миёнаи
  • Страница 21 из 25
    TGK – «L». Чашмак мезанад, агар ҳарорат дар яхдон аз меъёри зарурӣ кам бошад. Пас аз дар яхдон барқарор шудани ҳарорати интихобшуда хомўш мешавад; – «F1». Дар вақти носозиҳо равшан мешавад, ки барои бартараф кардани онҳо механики хадамоти сервисро бояд даъват кард. 2.6 Фаъол ва хомўш кардани яхдон
  • Страница 22 из 25
    KYR Тиркеме СООДА-САТЫКТА КОЛДОНУЛУУЧУ МУЗДАТКЫЧТАР ХТ-1007-ХХХ ХТ-1008-ХХХ 1 М уздаткычтын с ү рөттөмөс ү 1.1 Муздаткыч 1-сүрөткө ылайык шарапты муздатууга, аны узак сактоого жана айнек бөтөлкөлөрдө көрcөтүүгө арналган. 1.2 Муздаткычты айлана- чөйрөнүн температурасы плюс 16 0С баштап жылытылуучу
  • Страница 23 из 25
    KYR 2-таблица – Техникалык мүнөздөмөлөр ТЕХНИКАЛЫК МҮНӨЗДӨМӨ ХТ-1007-ХХХ ХТ-1008-ХХХ Муздаткычтын ички көлөмү, м3, кем эмес 0,245 0,295 Муздаткычтын пайдалуу көлөмү, м3, кем эмес 0,240 0,290 1,2 1,4 Текчелердин муздатылуучу аянты, м , кем эмес 2 Пайдалуу көлөмдүн температурасы, С Плюс 6дан плюс
  • Страница 24 из 25
    KYR 3 МУЗДАТКЫЧТЫН КОНСТРУКЦИЯСЫНЫН ӨЗГӨЧӨЛҮКТӨРҮ 3.1 Муздаткычтын эшиги айнегинин тонировкасы бар, себеби өзгөчө жарык жана анын ультрасыя бөлүктөрү органикалык заттардын (таниндер) кычкылдануу процессинин себеби болуп, шарап тез бузулушу мүмкүн. 3.2 Муздаткычтын төмөнкү бөлүгүндө камерадагы абаны
  • Страница 25 из 25