Инструкция для LUMME LU-1480

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

 

11 

Kefir 

 

Product 

Unit 

Quantity 

Milk 

ml 

650 

Natural kefir 

ml 

95 

 

Cooking:  

In a clean container mix all the ingredients according to the recipe. Fill the cups. Close the yoghurt maker lid and switch on.  

After cooking put cups with yoghurt out of the device, close the lids and put into the refrigerator. Ready yoghurt can be stored in the refrigerator for 8 days. 

Comments:  

The fat content of the finished product due to the percentage of fat in milk and cream.  

Cream can be excluded from the recipe by adding more milk.  

Recipe is a "base" for making yoghurt in other versions (with fruits, nuts, dried fruits, candied fruits, vanilla, etc.) 

 

TROUBLE SHOOTING 

 

Problem 

Cause 

Suggested solution 

Yoghurt is too liquid 

Using partially or completely skimmed milk, without adding milk 

powder (a mixture contains too small an amount of protein) 

Use whole milk or add skimmed milk, 1 teaspoon per 100 ml of milk 

In the process of fermentation yoghurt maker underwent 

movement or vibration 

Do not move yoghurt maker during fermentation process. It is also recommended 

not to place device on refrigerator during  fermentation process 

The leaven is exhausted 

Use different leaven (change natural yoghurt or leaven producer), use fresher 

homemade leaven 

Yoghurt maker was opened 

Do not open yoghurt maker lid during fermentation process, do not move cups with 

yoghurt until the fermentation process is over. During cooking process yoghurt 

maker must be placed in the draft-free room in the warmth. If conditions are not 

satisfied, cover the device using any fabric 

Yoghurt is sour 

Too long fermentation time 

Reduce cooking time 

On the surface of yoghurt was 

formed whey (viscous liquid)   

Temperature of milk was too high 

Make sure all ingredients are not too high or low temperature 

 

CLEANING AND MAINTENANCE 

 

 

Before cleaning, always unplug the appliance.  

 

Remove and containers.  

 

Wash all cups, containers and lids in water with detergent. 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Оглавление инструкции
  • Страница 1 из 13
    ЙОГУРТНИЦА Руководство по эксплуатации YOGHURT MAKER User manual LU-1480
  • Страница 2 из 13
    ОПИСАНИЕ 1. 2. 3. 4. Крышка йогуртницы Стеклянные емкости с крышками Корпус прибора Кнопка Включения / Выключения МЕРЫ БЕЗОПАСНОСТИ Внимательно прочитайте данную инструкцию перед эксплуатацией прибора и сохраните ее для справок в дальнейшем.  Перед первоначальным включением проверьте,
  • Страница 3 из 13
     Выключайте прибор перед тем, как вынимаете стаканы с йогуртом.  Не подвергайте устройство резким перепадам температур, это может вызвать конденсацию влаги внутри устройства и нарушить его работу. ВНИМАНИЕ: при резком перепаде температур (например, внесение прибора с мороза в теплое помещение),
  • Страница 4 из 13
    Использование йогуртницы  Наполните емкости приготовленной смесью.  Поместите емкости в прибор.  Закройте крышку прибора. ВНИМАНИЕ: не закрывайте крышки емкостей с йогуртом во время ферментации. Закрытой должна оставаться только крышка прибора.  Подключите устройство к сети.  Нажмите кнопку
  • Страница 5 из 13
    Домашний не сладкий йогурт для салатов и супов Наименование продукта Молоко Сливки Йогурт натуральный без добавок Единица измерения мл мл мл Количество 650 45 45 Единица измерения мл мл Количество 650 95 Единица измерения мл мл Количество 650 95 Единица измерения мл мл Количество 650 95 Простокваша
  • Страница 6 из 13
    УСТРАНЕНИЕ НЕИСПРАВНОСТЕЙ Проблема Йогурт слишком жидкий Причины Использование частично или полностью обезжиренного молока без добавления сухого молока (смесь содержит слишком малое количество белка) В процессе ферментации йогуртница подверглась перемещению или вибрации Закваска потеряла активность
  • Страница 7 из 13
    КОМПЛЕКТНОСТЬ Йогуртница Стеклянная емкость 200 мл с крышкой Инструкция по эксплуатации Гарантийный талон Информация для потребителей Упаковка 1 шт 4 шт 1 шт 1 шт 1 шт 1 шт ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ Электропитание 220-240 Вольт, 50 Герц Мощность 15 Ватт Вес нетто / брутто 1,310 кг / 1,490 кг
  • Страница 8 из 13
    DESCRIPTION 1. 2. 3. 4. Yoghurt maker lid Glass cups with lids Housing On/off button CAUTION Read this manual carefully before using the appliance and save it for future reference.  Before the first use, check the device specifications and the power supply in your network.  Use only for domestic
  • Страница 9 из 13
    BEFORE THE FIRST USE  Unpack the appliance and remove all packaging materials and labels.  Wash all containers and lids surfaces with detergent. USING THE DEVICE Making yoghurt mixture You will need 1. Whole or skim milk. Preferable to use a whole or partially skimmed milk, which requires no
  • Страница 10 из 13
     Depending on the desired yoghurt density preparation process can last from 7 to 12 hours.  After the required time, turn off the device by pressing the On/Off button.  Disconnect the device from the network. NOTE: When removing the lid of the device make sure that the condensate is not dripped
  • Страница 11 из 13
    Kefir Product Milk Natural kefir Unit ml ml Quantity 650 95 Cooking: In a clean container mix all the ingredients according to the recipe. Fill the cups. Close the yoghurt maker lid and switch on. After cooking put cups with yoghurt out of the device, close the lids and put into the refrigerator.
  • Страница 12 из 13
     Do not use chemical and abrasive cleaners.  Do not immerse the appliance in water or other liquids.  Protect the device from moisture and dirt. COMPLETENESS Yoghurt maker 200ml glass cup with lid User manual Guarantee card Consumer information Paсkage 1 pcs 4 pcs 1 pcs 1 pcs 1 pcs 1 pcs
  • Страница 13 из 13