Инструкция для ARDO CO1804, COG2108SA

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

€П>

 А FAGYASZTOTER HASZNALATA

FRISS ELELMISZEREK LEFAGYASZTÄSA

А keszülekben jbl elkülönülö rekeszek talälhatbk.

-  Afelsö rekeEzfriEEälelmiEzereklefagyaEztäEäraEzolgäl

-  Az alEÖ ЁЕ közepEÖ dobozokban kizärölag melyhfflött 

ёе

 gyorEfagyaEztott 

elelmiEzerektärolhatök

А  lefagyaEztandö  elelmiEzerböl  keEzitett  kiE  OEomagokat  (max.  1  kg)  göngyölje  be 
folpaokvagy 

aluföliäbaeElehetÖEege 

EzerintlegmentsEenzärjale 

azokat, 

majd 

irja 

räjukadätumot eEtegye beöket amegfelelöfiökba.

FagyaEztäEnäl а termoEztät gombjät nem keil а normal poziolöböl elforgatni. 

AmegfelelöfagyaEztäEl eredmeny az aläbblakbetartäEäval erhetöel:

SALDIKLIO SKYRIAUS NAUDOJIMAS

AlefagyaEzthatöfrlEEelelmlEzerekmaxImällEmennylEeget 

kg/24öertekbenmutatja 

amÜEzakl adattäbla, amelylk а hütöter baloldaläntalälhatöazöldEegeEflöknäl.

А  lefagyaEztandö  elelmlEzert  OEEza  klE  adagokra,  mert  igy  gyorEabb  а  lefagyaEztäE, 

ЁЕ egyEzerübb а EzükEegeE mennylEeg felolvaEztäEa.

А  lefagyaEztandö  elelmlEzer  ne  erlntkezzen  а  mär  fagyott  älelmlEzerekkel,  mert 

igy ez utöbblak hömärEäklete megemelkedhet.

SVIEZiy MAISTO PRODUKTy SALDYMAS

Prietaisas turi du atskirus skyrius

-  yrsutlnlE EtalcIuEsvlezIemEmalEto produktamEuzsaIdytI.
-  ApatlnlE Ir vIdurlnlE Etalclal Eklrtl vIen tik saIdytIemE Ir Etlprial saIdytIemE malEto 

produktamE.

Paruos?  Eusaidytl  Eklrt^  malEt^  mazomlE  poroljomlE  (makE.  1  kg),  Euvyniokite  jj  j 
polletlleno  plevel?  arba  allumlnlo  follj^,  uzEandarlnkIte,  jel  jmanoma,  hermetlskal, 
ant Produkte uzrasykite dat^lrjdekltej atItlnkamuE EtalcIuE.
Norint  uzsaidytl  termoEtato  rankenelSE  padetleE  nerelkla  kelEtI  Is  joEjpraEtlnSE  darblnSE 
padetleE.
Kadsaidymo prooeEaE büty efektyvuE, bütlnalalkytiEsly Evarbly patarlmy:

УПОТРЕБА СДЕЛКА ЗАМРЗИВАЧА

MakElmaluEsvlezIo  malEto  kleklE,  kurj  gallma  Eusaidytl  (kg  /  24  val.),  yra  nurodytaE 

teohnlnly  duomeny  lenteleje,  eEancloje  ant  darzovly  dezSEkalrlojosono,  saidytuvo 

Ekyriuje.
SuEklrEtyklteuzsaldom^malEt^jmazaEporoljaE, 

kadrelklam^ 

malEto 

klekj 

gallma 

büty greltal Eusaidytl Ir atslidyti.
Nedekite  Eusaidytl  Eklrto  malEto  priejau  Eusaidyto  malEto,  kad  Eusaidyty  produkty 

temperatüranepakllty.

ЗАМРЗАВАК>Е СВЕЖЕ ХРАНЕ

Уре1)а) има два одетька ко)и се добро разли

1

су)у.

-  Горжа фиока се употребгъава за заглрзаваже свеже храме.

-  Деже фиеке се упетребгъавфу искгъучиве за чуваже д/беке заглрзнуте и 

заглрзнуте храме.

Пеште  се  храма  ке)у  треба  заглрзмути  припрегли  у  глалигл  перци)агла  (глакс.  1 
кд),треба)еувитиуедгевара)укиглпелиетилемскиглиалуглими)углскиглфоли)агла, 
и  затигл  загверити  пе  глегуктву  херглетички,  забележити  ма  же)  датугл  и  ставити 

)е маедре1)ему пелицу.

Да  би  се  пестигае  правилам  прецеезагирзаважа,  упутме  )е дати  мекелике важмих 

савета:

ВИКОРИСТАННЯ МОРОЗИЛЬНОТ КАМЕРИ

Максигиалма  келичима  свеже  храме  ке)а  се  гиеже  загирзмути,  у  кд/2411, 
маведема)е ма плечици сатехмичкиги карагстеристикагиа.

Педелити  храму  за  загирзаваже  ма  гиале  делеве,  каке  би  се  на  та)  начин 

убрзале загирзаваже и едле1)Иваже петребне келичине.

Не  дезвелити  да  храма  ке)у  треба  загирзнути  де1)е  у  кентакт  са  век 
загирзнутегихранеги,каке би се спречие перасттегипературеевепеследже.

ЗАМОРОЖУВАННН СВ1ЖИХ ПРОДУКТ1В

Обладнання мае настулн! в1д1дленнл:

-  верхн1й ящик призначений для загиережування св1жих яредукт1в;

-  нижн1 та центральн! ящики яризначен! виключне для збертання загиережених 

та св1жегиережених яредукт1в.

Шеля  теге,  як  Ви  яригетували  I  рездшили 

1

жу,  яку  плануете  загиерезити,  на 

невеличк!  перцу  (гиаксигиуги  1  кг.),заверн

1

ть

1

ху  в1дпев1днупел1етиленеву  пл1вку 

чиалюги1н1ев1 

листи,пегиежливест1 

гергиетичнезакрийте,пеставтенанихдату 

I пеги1ст1ть на в1дпев1дн1й пелиц1.

Для  загиережування  предукт1в  харчування  не  петр1бне  зги1нювати  пележення 

ручки тергиестата, характернеге для йеге звичайне! ребети.

СП> ПОЛЬЗОВАНИЕ МОРОЗИЛЬНОЙ КАМЕРОЙ

Щеб етригиати течний прецес загиережування, рекегиендуегие:

Максигиальнак1льк1стьсв1жихпредукт1в,якшежутьзагиережуватися,педана 

в  кг/дебу  втабличц!  техн1чниххарактеристик  ебладнання,  розтащован1йна 
боков1й ст1нц1 ящичка для овоч1в з л1вого боку, у холодильногиув1дд1ленн1.

Роздтити  продукти  харчування  на  невеличк!  порцу,  щоб  полегщити 

щвидкють загиорожування I розгиорожування необх1дно1 Ваги к1лькост11ж1.

-  Уникати  контакту  продукт1в,  як1  повинн!  бути  загиорожен!,  зужезагиороженою 

1

жею, щоб не пщвищуваги тегипературу естаннк.

ЗАМОРОЖУВАННН СВ1ЖИХ ПРОДУКТ1В

Обладнаннл мае настулн! в1д1дленнл:

-  верхн1й ящик призначений для загиережування св1жих предукт1в;

-  нижн1 та центральн! ящики яризначен! виключне для збертання загиережених 

та св1жегиережених предукт1в.

Шеля  теге,  як  Ви  яригетували  I  рездшили 

1

жу,  яку  плануете  загиерезити,  на 

невеличк!  перцу  (гиаксигиуги  1  кг.),заверн

1

ть

1

ху  в1дпев1днупел1етиленеву  пл1вку 

чиалюги1н1ев1 

листи,пегиежливест1 

гергиетичнезакрийте,пеставтенанихдату 

I пеги1ст1ть на в1дпев1дн1й пелицг

Для  загиережування  предукт1в  харчування  не  петр1бне  зги1нювати  пележення 

ручки тергиестата, характернеге для йеге звичайне! ребети.

Щеб етригиати течний прецес загиорожування, рекогиендуегио:

Максигиальнак1льк1стьсв1жихпродукт1в,якшожутьзагиорожуватися,  подана 

в  кг/добу  в  табличц!  техн1чних  характеристик  обладнання,  розтащован1йна 
боков1й ст1нц1 ящичка для овоч1в з л1вого боку, у холодильногиув1дд1ленн1.

Роздтити  продукти  харчування  на  невеличк!  перцу,  щеб  пелегщити 

щвидкють загиережування I резгиережування неебх1дне1 Ваги к1лькест11ж1.

-  Уникати  кентакгу  предукт1в,  як1  певинн!  бути  загиережен!,  зужезагиереженею 

1

жею, щеб не пщвищуваги тегипературу естаннк.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
Оглавление инструкции

Document Outline