Инструкция для HOTPOINT-ARISTON ON 837 I RFH

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

GB

11

Cooking 

modes 

Foods 

Weight 

(in kg) 

Rack Position  Pre-heating 

time 

(minutes) 

Recommended 

temperature 

Cooking 

time 

(minutes) 

Leavening 

Leavening process of dough made with 

yeast or baking powder (brioches, bread, 

sugar pie, croissants, etc.) 

  

  

 

Traditional 

Oven 

Duck 

Roast veal or beef 

Pork roast 

Biscuits (short pastry) 

Tarts 

15 

15 

15 

15 

15 

200 

200 

200 

180 

180 

65-75 

70-75 

70-80 

15-20 

30-35 

Baking 

Mode 

Tarts 

Fruit cakes 

Plum cake 

Sponge cake 

Stuffed pancakes (on 2 racks) 

Small cakes (on 2 racks) 

Cheese puffs (on 2 racks) 

Cream puffs (on 3 racks) 

Biscuits (on 3 racks) 

Meringues (on 3 racks) 

0.5 

0.7 

0.5 

1.2 

0.6 

0.4 

0.7 

0.7 

0.5 

2 or 3 

2 and 4 

2 and 4 

2 and 4 

1 and 3 and 5 

1 and 3 and 5 

1 and 3 and 5 

15 

15 

15 

15 

15 

15 

15 

15 

15 

15 

180 

180 

180 

160 

200 

190 

210 

180 

180 

90 

20-30 

40-45 

40-50 

25-30 

30-35 

20-25 

15-20 

20-25 

20-25 

180 

Fast 

cooking 

Frozen food 

Pizza 

Courgette and prawn pie 

Country style spinach pie 

Turnovers 

Lasagne 

Golden Rolls 

Chicken morsels 

 

0.3 

0.4 

0.5 

0.3 

0.5 

0.4 

0.4 

 

 

 

250 

200 

220 

200 

200 

180 

220 

 

12 

20 

30-35 

25 

35 

25-30 

15-20 

Pre-cooked food 

Golden chicken wings 

 

0.4 

 

 

 

200 

 

20-25 

Fresh Food 

Biscuits (short pastry) 

Plum cake 

Cheese puffs 

 

0.3 

0.6 

0.2 

 

 

 

200 

180 

210 

 

15-18 

45 

10-12 

Multi-

cooking 

Pizza (on 2 racks) 

Lasagne 

Lamb 

Roast chicken + potatoes 

Mackerel 

Plum cake 

Cream puffs (on 2 racks) 

Biscuits (on 2 racks) 

Sponge cake (on 1 rack) 

Sponge cake (on 2 racks) 

Savoury pies 

1+1 

0.5 

0.5 

0.5 

1.5 

2 and 4 

2 and 4 

2 and 4 

2 and 4 

2 and 4 

15 

10 

10 

15 

10 

10 

10 

10 

10 

10 

15 

230 

180 

180 

200 

180 

170 

190 

180 

170 

170 

200 

15-20 

30-35 

40-45 

60-70 

30-35 

40-50 

20-25 

10-15 

15-20 

20-25 

25-30 

Pizza Mode 

Pizza 

Roast veal or beef 

Chicken 

0.5 

2 or 3 

15 

10 

10 

220 

220 

180 

15-20 

25-30 

60-70 

Barbecue

Soles and cuttlefish 

Squid and prawn kebabs 

Cuttlefish 

Cod filet 

Grilled vegetables 

Veal steak 

Sausages 

Hamburgers 

Mackerels 

Toasted sandwiches (or toast) 

0.7 

0.6 

0.6 

0.8 

0.4 

0.8 

0.6 

0.6 

4 and 6 

3 or 4 

Max 

Max 

Max 

Max 

Max 

Max 

Max 

Max 

Max 

Max 

10-12 

8-10 

10-15 

10-15 

15-20 

15-20 

15-20 

10-12 

15-20 

3-5 

 

 

 

Gratin

Grilled chicken

Cuttlefish

1.5 

1.5 

10 

10 

200 

200 

55-60

30-35

!

 cooking times are approximate and may vary according to personal taste.  When cooking using the grill or

gratin, the dripping pan must always be placed on the 1st oven rack from the bottom.

Cooking advice table

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Оглавление инструкции
  • Страница 1 из 25
    7OFH 837 C RU /HA 7OFH 837 C IX RU/HA ON 838 I RFH ON 837 I RFH English Operating Instructions OVEN Contents Operating Instructions,1 Warnings,2 Assistance,3 Description of the appliance,4 Description of the appliance,5 Installation,6 Start-up and use,8 The electronic programmer,8 Modes,9
  • Страница 2 из 25
    Warnings Предупреждения WARNING: The appliance and its accessible parts become hot during use. Care should be taken to avoid touching heating elements. Children less than 8 years of age shall be kept away unless continuously supervised. This appliance can be used by children aged from 8 years and
  • Страница 3 из 25
    Assistance ! Never use the services of an unauthorised technician. Please have the following information to hand: • The type of problem encountered. • The appliance model (Mod.). • The serial number (S/N). The latter two pieces of information can be found on the data plate located on the appliance.
  • Страница 4 из 25
    Description of the appliance Overall view 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. POSITION 1 POSITION 2 POSITION 3 POSITION 4 POSITION 5 GUIDES for the sliding racks DRIPPING PAN GRILL Control panel Описание изделия Общии вид 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. ПОЛОЖЕНИЕ 1 ПОЛОЖЕНИЕ 2 ПОЛОЖЕНИЕ 3 ПОЛОЖЕНИЕ 4 ПОЛОЖЕНИЕ 5
  • Страница 5 из 25
    Description of the appliance Control panel 1. 2. 3. 4. SELECTOR Knob ELECTRONIC Programmer THERMOSTAT Knob THERMOSTAT indicator light Описание изделия Панель управления 1. 2. 3. 4. Рукоятка ПЕРЕКЛЮЧАТЕЛЯ ЭЛЕКТРОННЫЙ Программер Рукоятка ТЕРМОРЕГУЛЯТОРА Индикатор ТЕРМОРЕГУЛЯТОРА 1 2 4 3 •• •• 5
  • Страница 6 из 25
    Installation ! Please keep this instruction booklet in a safe place for future reference. If the appliance is sold, given away or moved, please make sure the booklet is also passed on to the new owners so that they may benefit from the advice contained within it. ! Please read this instruction
  • Страница 7 из 25
    Electrical connection Ovens equipped with a three-pole power supply cable are designed to operate with alternating current at the voltage and frequency indicated on the data plate located on the appliance (see below). Fitting the power supply cable L N ! The cable must be checked regularly and
  • Страница 8 из 25
    GB Start-up and use pull (2). WARNING! The oven is provided with a stop system to extract the racks and prevent them from coming out of the oven (1). As shown in the drawing, to extract them completely, simply lift the racks, holding them on the front part, and ! The first time you use your
  • Страница 9 из 25
    • For example: it is 9:00 a.m. and a time of 1 hour and 15 minutes is programmed. The programme will stop automatically at 10:15 a.m. Setting the end time for a cooking mode ! A cooking duration must be set before the cooking end time can be scheduled. 1. Follow steps 1 to 3 to set the duration as
  • Страница 10 из 25
    GB Rotisserie spit* To operate the rotisserie function (see diagram) proceed as follows: 1. Place the dripping pan in position 1. 2. Place the rotisserie support in position 3 and insert the spit in the hole provided on the back panel of the oven. 3. Start the rotisserie function by selecting the
  • Страница 11 из 25
    Cooking advice table Cooking modes Foods Leavening process of dough made with yeast or baking powder (brioches, bread, sugar pie, croissants, etc.) Duck Traditional Roast veal or beef Pork roast Oven Biscuits (short pastry) Tarts Tarts Fruit cakes Plum cake Sponge cake Baking Stuffed pancakes (on 2
  • Страница 12 из 25
    GB Precautions and tips ! This appliance has been designed and manufactured in compliance with international safety standards. The following warnings are provided for safety reasons and must be read carefully. General safety • The appliance was designed for domestic use inside the home and is not
  • Страница 13 из 25
    detergent, then rinse well and dry with a soft cloth. Do not use abrasive products. • All accessories can be washed like everyday crockery, and are even dishwasher safe. • We recommend that detergents are not sprayed directly onto the control panel, but that a sponge is used instead. ! Never use
  • Страница 14 из 25
    Установка ! Важно сохранить данное руководство для его последующих консультации. В случае продажи, передачи изделия или при переезде на новое место жительства необходимо проверить, чтобы руководство оставалось вместе с изделием, для того чтобы его новыи владелец мог ознакомиться с правилами
  • Страница 15 из 25
    ! Все защитные элементы должны быть закреплены таким образом, чтобы их можно было снять только при помощи специального инструмента. Электрическое подключение Духовые шкафы, укомплектованные трехполюсным сетевым кабелем, расчитаны на функционирование с переменным током с напряжением и частотой
  • Страница 16 из 25
    RS Включение и эксплуатация Электронный программер ВНИМАНИЕ! Д уховой шк аф ук омпле к то ва н системой бл окировки решеток, позволяющей вынимать их из духовки не полностью (1). Для полного вынимания р е ш ет о к д о с т а т о ч н о поднять их, как показано на схеме, взяв их за передний край, и
  • Страница 17 из 25
    2. Используйте кнопки “ ” и “ ” для выбора нужной продолжительности; если нажать и держать нажатыми обе кнопки, на дисплее более быстро пробегают значения для более быстрого и простого нахождения нужного значения. 3. Подождите 10 секунд или вновь нажмите кнопку для завершения настройки. 4. По
  • Страница 18 из 25
    RS гриля рекомендуется для приготовления продуктов, нуждающихся в высокой поверхностной температуре. Готовьте блюда с закрытой дверцей духового шкафа. Программа GRATIN (Подрумянивание) Сочетает однонаправленное выделение жара с принудительной циркуляцией воздуха внутри духового шкафа. Это
  • Страница 19 из 25
    Таблица приготовления Температура рекомендуем. Продолжительность приготовления (минуты) 15 15 15 15 15 200 200 200 180 180 65-75 70-75 70-80 15-20 30-35 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 180 180 180 160 200 190 210 180 180 90 20-30 40-45 40-50 25-30 30-35 20-25 15-20 20-25 20-25 180 1 1 1 1 1 1 1 - 250
  • Страница 20 из 25
    RS Предосторожности и рекомендации ! Изделие спроектировано и изготовлено в соответствии с международными нормативами по безопасности. Необходимо внимательно прочитать настоящие предупреждения, составленные в целях вашеи безопасности. Общие требования к безопасности • Данное изделие предназначается
  • Страница 21 из 25
    Техническое обслуживание и уход 2. поднимите и поверните шпонки на двух шарнирах (см. схему); Отключение электропитания Перед началом какой-либо операции по обслуживанию или чистке отсоедините изделие от сети электропитания. F F Чистка изделия • Причиной незначительных различий в оттенках на фасаде
  • Страница 22 из 25
    RS 22
  • Страница 23 из 25
    RS 23
  • Страница 24 из 25
    195114195.00 05/2013 - XEROX FABRIANO RS 24
  • Страница 25 из 25