Инструкция для HOTPOINT-ARISTON ON 837 I RFH

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

GB

9

•  For example: it is 9:00 a.m. and a time of 1 hour and 

15 minutes is programmed. The programme will stop 

automatically at 10:15 a.m.

Setting the end time for a cooking mode

!

 A cooking duration must be set before the cooking end 

time can be scheduled.

1. Follow steps 1 to 3 to set the duration as detailed above.

2. Next, press the   button until the   icon and the four 

digits on the DISPLAY begin to flash.

3. use the “

” and “ ” buttons to adjust the cooking end 

time; if you press and hold either button, the display will 

scroll through the values more quickly, making it quicker 

and easier to set the desired value.

4.  Wait  for  10  seconds  or  press  the 

 button again to 

finalise the setting.

5. When the set time has elapsed, the text END appears 

on the DISPLAY, the oven will stop cooking and a buzzer 

sounds.

Press any button to stop it.

Programming has been set when the   and   buttons 

are illuminated. The DISPLAY shows the cooking end time 

and the cooking duration alternately.

•  For example: It is 9:00 a.m. and a duration of 1 hour has 

been programmed. 12:30 is scheduled as the end time. 

The programme will start automatically at 11:30 a.m.

Cancelling a programme

To cancel a programme:

•  press the 

 button until the icon corresponding to the 

setting you wish to cancel and the digits on the display 

are no longer flashing. Press the “ ” button until the digits 

00:00 appear on the display.

•  Press and hold the “ ” and “ ” buttons; this will cancel all 

the settings selected previously, including timer settings.

Modes

!

 A temperature value can be set for all cooking modes 

between 60°C and Max, except for

•  BARBECUE  (recommended:  set  only  to  MAX  power 

level);

•  GRATIN (recommended: do not exceed 200°C).

 

LEAVENING 

mode

The oven reaches and maintains a temperature of 40°C 

irrespective of the position of the THERMOSTAT knob. This 

mode is ideal for leavening dough made with yeast.

 

TRADITIONAL OVEN 

mode

Both the top and bottom heating elements will come on. 

With this traditional cooking mode, it is best to use one 

cooking rack only; if more than one rack is used, the heat 

will be distributed unevenly.

 

BAKING 

mode

The rear heating element and the fan come on, guaranteeing 

the distribution of heat delicately and uniformly throughout 

the oven. This mode is ideal for baking and cooking 

temperature sensitive foods such as cakes that need to rise 

and to prepare certain tartlets on 3 shelves simultaneously.

 

FAST COOKING 

mode

The heating elements and the fan come on, guaranteeing 

the distribution of heat consistently and uniformly throughout 

the oven.

Pre-heating is not necessary for this cooking mode. This 

mode is especially recommended for cooking pre-packed 

food quickly (frozen or pre-cooked). The best results are 

obtained if you use one cooking rack only.

 

MULTI-COOKING 

mode

All the heating elements (top and bottom), as well as the fan, 

will come on. Since the heat remains constant throughout 

the oven, the air cooks and browns food uniformly. A 

maximum of two racks may be used at the same time.

 

PIZZA 

mode

The  heating  elements  (bottom  and  circular)  and  the  fan 

come on. This combination heats the oven rapidly by 

producing a considerable amount of heat, particularly 

from the bottom element. If you use more than one rack 

simultaneously, switch the position of the dishes halfway 

through the cooking process.

 

BARBECUE 

mode

The top heating element comes on. The extremely high and 

direct temperature of the grill makes it possible to brown 

the surface of meats and roasts while locking in the juices 

to keep them tender. The grill is also highly recommended 

for dishes that require a high temperature on the surface: 

such  as  beef  steaks,  veal,  rib  steak,  filets,  hamburgers 

etc...

 

Some grilling examples are included in the “Practical 

Cooking Advice” paragraph. Always cook in this mode with 

the oven door closed.

 

GRATIN 

mode

The top heating element, as well as the fan, will come on. 

This combination of features increases the effectiveness of 

the unidirectional thermal radiation of the heating elements 

through forced circulation of the air throughout the oven. 

This helps prevent food from burning on the surface, 

allowing the heat to penetrate right into the food. Always 

cook in this mode with the oven door closed. 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Оглавление инструкции
  • Страница 1 из 25
    7OFH 837 C RU /HA 7OFH 837 C IX RU/HA ON 838 I RFH ON 837 I RFH English Operating Instructions OVEN Contents Operating Instructions,1 Warnings,2 Assistance,3 Description of the appliance,4 Description of the appliance,5 Installation,6 Start-up and use,8 The electronic programmer,8 Modes,9
  • Страница 2 из 25
    Warnings Предупреждения WARNING: The appliance and its accessible parts become hot during use. Care should be taken to avoid touching heating elements. Children less than 8 years of age shall be kept away unless continuously supervised. This appliance can be used by children aged from 8 years and
  • Страница 3 из 25
    Assistance ! Never use the services of an unauthorised technician. Please have the following information to hand: • The type of problem encountered. • The appliance model (Mod.). • The serial number (S/N). The latter two pieces of information can be found on the data plate located on the appliance.
  • Страница 4 из 25
    Description of the appliance Overall view 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. POSITION 1 POSITION 2 POSITION 3 POSITION 4 POSITION 5 GUIDES for the sliding racks DRIPPING PAN GRILL Control panel Описание изделия Общии вид 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. ПОЛОЖЕНИЕ 1 ПОЛОЖЕНИЕ 2 ПОЛОЖЕНИЕ 3 ПОЛОЖЕНИЕ 4 ПОЛОЖЕНИЕ 5
  • Страница 5 из 25
    Description of the appliance Control panel 1. 2. 3. 4. SELECTOR Knob ELECTRONIC Programmer THERMOSTAT Knob THERMOSTAT indicator light Описание изделия Панель управления 1. 2. 3. 4. Рукоятка ПЕРЕКЛЮЧАТЕЛЯ ЭЛЕКТРОННЫЙ Программер Рукоятка ТЕРМОРЕГУЛЯТОРА Индикатор ТЕРМОРЕГУЛЯТОРА 1 2 4 3 •• •• 5
  • Страница 6 из 25
    Installation ! Please keep this instruction booklet in a safe place for future reference. If the appliance is sold, given away or moved, please make sure the booklet is also passed on to the new owners so that they may benefit from the advice contained within it. ! Please read this instruction
  • Страница 7 из 25
    Electrical connection Ovens equipped with a three-pole power supply cable are designed to operate with alternating current at the voltage and frequency indicated on the data plate located on the appliance (see below). Fitting the power supply cable L N ! The cable must be checked regularly and
  • Страница 8 из 25
    GB Start-up and use pull (2). WARNING! The oven is provided with a stop system to extract the racks and prevent them from coming out of the oven (1). As shown in the drawing, to extract them completely, simply lift the racks, holding them on the front part, and ! The first time you use your
  • Страница 9 из 25
    • For example: it is 9:00 a.m. and a time of 1 hour and 15 minutes is programmed. The programme will stop automatically at 10:15 a.m. Setting the end time for a cooking mode ! A cooking duration must be set before the cooking end time can be scheduled. 1. Follow steps 1 to 3 to set the duration as
  • Страница 10 из 25
    GB Rotisserie spit* To operate the rotisserie function (see diagram) proceed as follows: 1. Place the dripping pan in position 1. 2. Place the rotisserie support in position 3 and insert the spit in the hole provided on the back panel of the oven. 3. Start the rotisserie function by selecting the
  • Страница 11 из 25
    Cooking advice table Cooking modes Foods Leavening process of dough made with yeast or baking powder (brioches, bread, sugar pie, croissants, etc.) Duck Traditional Roast veal or beef Pork roast Oven Biscuits (short pastry) Tarts Tarts Fruit cakes Plum cake Sponge cake Baking Stuffed pancakes (on 2
  • Страница 12 из 25
    GB Precautions and tips ! This appliance has been designed and manufactured in compliance with international safety standards. The following warnings are provided for safety reasons and must be read carefully. General safety • The appliance was designed for domestic use inside the home and is not
  • Страница 13 из 25
    detergent, then rinse well and dry with a soft cloth. Do not use abrasive products. • All accessories can be washed like everyday crockery, and are even dishwasher safe. • We recommend that detergents are not sprayed directly onto the control panel, but that a sponge is used instead. ! Never use
  • Страница 14 из 25
    Установка ! Важно сохранить данное руководство для его последующих консультации. В случае продажи, передачи изделия или при переезде на новое место жительства необходимо проверить, чтобы руководство оставалось вместе с изделием, для того чтобы его новыи владелец мог ознакомиться с правилами
  • Страница 15 из 25
    ! Все защитные элементы должны быть закреплены таким образом, чтобы их можно было снять только при помощи специального инструмента. Электрическое подключение Духовые шкафы, укомплектованные трехполюсным сетевым кабелем, расчитаны на функционирование с переменным током с напряжением и частотой
  • Страница 16 из 25
    RS Включение и эксплуатация Электронный программер ВНИМАНИЕ! Д уховой шк аф ук омпле к то ва н системой бл окировки решеток, позволяющей вынимать их из духовки не полностью (1). Для полного вынимания р е ш ет о к д о с т а т о ч н о поднять их, как показано на схеме, взяв их за передний край, и
  • Страница 17 из 25
    2. Используйте кнопки “ ” и “ ” для выбора нужной продолжительности; если нажать и держать нажатыми обе кнопки, на дисплее более быстро пробегают значения для более быстрого и простого нахождения нужного значения. 3. Подождите 10 секунд или вновь нажмите кнопку для завершения настройки. 4. По
  • Страница 18 из 25
    RS гриля рекомендуется для приготовления продуктов, нуждающихся в высокой поверхностной температуре. Готовьте блюда с закрытой дверцей духового шкафа. Программа GRATIN (Подрумянивание) Сочетает однонаправленное выделение жара с принудительной циркуляцией воздуха внутри духового шкафа. Это
  • Страница 19 из 25
    Таблица приготовления Температура рекомендуем. Продолжительность приготовления (минуты) 15 15 15 15 15 200 200 200 180 180 65-75 70-75 70-80 15-20 30-35 15 15 15 15 15 15 15 15 15 15 180 180 180 160 200 190 210 180 180 90 20-30 40-45 40-50 25-30 30-35 20-25 15-20 20-25 20-25 180 1 1 1 1 1 1 1 - 250
  • Страница 20 из 25
    RS Предосторожности и рекомендации ! Изделие спроектировано и изготовлено в соответствии с международными нормативами по безопасности. Необходимо внимательно прочитать настоящие предупреждения, составленные в целях вашеи безопасности. Общие требования к безопасности • Данное изделие предназначается
  • Страница 21 из 25
    Техническое обслуживание и уход 2. поднимите и поверните шпонки на двух шарнирах (см. схему); Отключение электропитания Перед началом какой-либо операции по обслуживанию или чистке отсоедините изделие от сети электропитания. F F Чистка изделия • Причиной незначительных различий в оттенках на фасаде
  • Страница 22 из 25
    RS 22
  • Страница 23 из 25
    RS 23
  • Страница 24 из 25
    195114195.00 05/2013 - XEROX FABRIANO RS 24
  • Страница 25 из 25