Инструкция для Mora PS 111 MW

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

9

 

SHUTTING THE HOB BURNERS OFF 

Turn the selected knob to the “OFF” position and check 
whether the flame is extinct 

ГАШЕНИЕ ПЛАМЕНИ ГОРЕЛКИ 

При  гашении  пламени  горелки  духовки  поверните 
ручку 

в 

положение 

“ВЫКЛЮЧЕНО”. 

Проконтролируйте - погасло ли пламя горелки. 

ШІЛТЕР ЖАЛЫНЫН ӨШІРУ  

Духовка  шілтерінің  жалынын  өшіру  барысында 
термостат  тұтқасын  «СӨНДІРІЛГЕН»  қалпына 
бұраңыз. Шілтер жалыны сөнгенін қадағалаңыз. 

BAKING / ROASTING FOOD  

Preheat  the  oven  for  a  period  of  10  -  15  min  before 
putting yeast dough to bake.  

ВЫПЕЧКА  

Перед 

тем, 

как 

начать 

выпекать, 

при 

необходимости,  прогрейте  духовку  в  течение  10-15 
минут. 

ПІСІРІП ШЫҒАРУ  

Пісіріп  шығаруды  бастар  алдында,  қажет  болған 
жағдайда, 

духовканы 

10-15 

минут 

бойына 

қыздырыңыз.  

The  oven  knob  is  set  to  the  position  „MAXIMUM 
POWER“.  
After 

preheating 

put 

the 

food 

in 

the 

oven. 

Baking/roasting  time  at  MAXIMUM  POWER  depends 
on the type and mass of food. Then set the oven burner 
knob to the  MINIMUM POWER (SAVING)  position  and 
keep it there to the end of baking. 

Установите  ручку  крана  горелки  духовки  в 
положение “МАКСИМАЛЬНАЯ МОЩНОСТЬ” . 
В таком положении ручку крана горелки оставьте на 
время, 

которое 

зависит 

от 

веса 

и 

вида 

приготавливаемого блюда. 
Затем  ручку  можете  установить  в  положение 
“МАЛОЕ ПЛАМЯ” и довести блюдо до готовности. 

Духовка шілтері шүмегінің тұтқасын «МАКСИМАЛЬДІ 
ҚУАТЫ»  қалпына  орнатыңыз.  Шілтер  шүмегінің 
тұтқасын  осындай  қалпында  даярланып  жатқан 
астың  салмағы  мен  түріне  қатысты  уақытқа 
қалдырыңыз.  
Содан  кейін  тұтқаны  «ШАҒЫН  ЖАЛЫН»  қалпына 
орнатып, асты дайын болғанына дейін келтіру керек.   

  For  best  baking/roasting  results  insert  the  grid  with 

the tray into the second level guide from below. 

  Experience says that yeast dough is well baked after 

25 

–  30  minutes,  Christmas  cake  after  45  minutes, 

and  pastry  after  12 

–  18  minutes.  However,  these 

times  are  merely  referential  and  it  is  necessary  to 
test them individually. 

  If  possible,  avoid  opening  the  oven  door  during  the 

baking  process  if  possible.  The  temperature  regime 
within  the  oven  might  be  disturbed,  resulting  in 
prolonged baking time or burnt food. 

  If  you  should  detect  considerable  differences 

between  the  set  temperature  and  the  actual  oven 
temperature, contact qualified service personnel. 

 

Для  ориентации  сообщаем,  что  время  выпечки 
пирожков  из  дрожжевого  теста,  приблизительно, 
25-

30  минут.  На  выпечку  изделий  из  сдобного 

дрожжевого  теста  потребуется  45  минут,  из 
слоёного или песочного теста - 12-18 минут. 

 

При  выпечке  высоких  пирогов  рекомендуем 
противень или  форму  с  пирогом  уложить  на 
алюминиевый 

противень 

(для 

более 

равномерного  выпекания)  и  поставить  их  оба  на 
решётку,  вставленную  во  вторые  от  дна  духовки 
пазы боковых стен

.

 

 

Требуемое  время  выпечки  и  выбор  температуры 
зависят от вида  и  объёма,  рецептуры и способа 
приготовления  блюда,  а  также  от  величины 
давления  газа  в  сети.  Поэтому,  время  и 
температура,  необходимые  для  приготовления 
каждого  вида  блюда,  могут 

быть  точно 

установлены  в  соответствии  с  Вашим  опытом  и 
навыком. 

 

Бағдарға  алу  үшін  ашытқан  қамырдан  жасалған 
бәліштер  пісіру  уақыты  шамамен  25-30  минут 
екенін  хабарлаймыз.  Май  мен  сүтті  ашытқан 
қамырдан бұйымдарын пісіруге 45 минут, қаттама 
немесе қант қосылған қамырлардан - 12-18 минут 
талап етіледі.  

 

Биік  бәліштерді  пісіру  барысында  қаңылтыр 
табаны  немесе  бәліші  бар  нысанды  қалайы 
қаңылтыр  табаға  (неғұрлым  тегіс  пісу  үшін) 
салып, олардың екеуін де духовканың түбінен жақ 
қабырғаларының  екінші  кертігіне  салынған  торға 
қою керек.  

 

Пісірудің 

талап 

етілетін 

уақыты 

мен 

температурасын таңдау астың түрі  мен көлеміне, 
рецептурасы  мен  даярлау  тәсіліне,  сондай-ақ 
желідегі  газ  қысымының  көлеміне  қатысты. 
Сондықтан,  астың  әр  түрін  даярлау  үшін  қажет 
уақыт  пен  температурасы  Сіздің  тәжірибеңіз  бен 
дағдыларыңызға сәйкес тура орнатылуы мүмкін. 

HELPFUL HINT: 

When baking high rise  yeast dough  put it on aluminum 
baking tray  and insert it in the second  guide level  from 
the bottom. 

ВНИМАНИЕ!  

При  выпечке  высоких  пирогов  рекомендуем 
противень или  форму  с  пирогом  уложить  на 
алюминиевый  противень  (для  более  равномерного 
выпекания)  и  поставить  их  оба  на  решётку, 
вставленную  во  вторые  от  дна  духовки  пазы 
боковых стен. 
 

НАЗАР АУАРЫҢЫЗ!  

Биік  бәліштерді  пісіру  барысында  қаңылтыр  табаны 
немесе  бәліші  бар  нысанды  қалайы  қаңылтыр 
табаға  (неғұрлым  тегіс  пісу  үшін)  салып,  олардың 
екеуін  де  духовканың  түбінен  жақ  қабырғаларының 
екінші кертігіне салынған торға қою керек.  

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
Оглавление инструкции

Document Outline