Инструкция для Mora PS 213 MI

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

10

 

times  are  merely  referential  and  it  is  necessary  to 
test them individually. 

  If  possible,  avoid  opening  the  oven  door  during  the 

baking  process  if  possible.  The  temperature  regime 
within  the  oven  might  be  disturbed,  resulting  in 
prolonged baking time or burnt food. 

  If  you  should  detect  considerable  differences 

between  the  set  temperature  and  the  actual  oven 
temperature, contact qualified service personnel. 

 

При  выпечке  высоких  пирогов  рекомендуем 
противень или  форму  с  пирогом  уложить  на 
алюминиевый 

противень 

(для 

более 

равномерного  выпекания)  и  поставить  их  оба  на 
решётку,  вставленную  во  вторые  от  дна  духовки 
пазы боковых стен

.

 

 

Требуемое  время  выпечки  и  выбор  температуры 
зависят от вида  и  объёма,  рецептуры и способа 
приготовления  блюда,  а  также  от  величины 
давления  газа  в  сети.  Поэтому,  время  и 
температура,  необходимые  для  приготовления 
каждого  вида  блюда,  могут 

быть  точно 

установлены  в  соответствии  с  Вашим  опытом  и 
навыком. 

талап етіледі.  

 

Биік  бәліштерді  пісіру  барысында  қаңылтыр 
табаны  немесе  бәліші  бар  нысанды  қалайы 
қаңылтыр  табаға  (неғұрлым  тегіс  пісу  үшін) 
салып, олардың екеуін де духовканың түбінен жақ 
қабырғаларының  екінші  кертігіне  салынған  торға 
қою керек.  

 

Пісірудің 

талап 

етілетін 

уақыты 

мен 

температурасын таңдау астың түрі  мен көлеміне, 
рецептурасы  мен  даярлау  тәсіліне,  сондай-ақ 
желідегі  газ  қысымының  көлеміне  қатысты. 
Сондықтан,  астың  әр  түрін  даярлау  үшін  қажет 
уақыт  пен  температурасы  Сіздің  тәжірибеңіз  бен 
дағдыларыңызға сәйкес тура орнатылуы мүмкін.  

HELPFUL HINT: 

When baking high rise  yeast dough  put it on aluminum 
baking tray  and insert it in the second  guide level  from 
the bottom. 

ВНИМАНИЕ!  

При  выпечке  высоких  пирогов  рекомендуем 
противень или  форму  с  пирогом  уложить  на 
алюминиевый  противень  (для  более  равномерного 
выпекания)  и  поставить  их  оба  на  решётку, 
вставленную  во  вторые  от  дна  духовки  пазы 
боковых стен

 
 

НАЗАР АУАРЫҢЫЗ!  

Биік  бәліштерді  пісіру  барысында  қаңылтыр  табаны 
немесе  бәліші  бар  нысанды  қалайы  қаңылтыр 
табаға  (неғұрлым  тегіс  пісу  үшін)  салып,  олардың 
екеуін  де  духовканың  түбінен  жақ  қабырғаларының 
екінші кертігіне салынған торға қою керек.  

 
 

 

Knob position 

Oven temperature 

Relation between the 

temperature selector position 

and the oven temperature for 

different oven operations 

 

Зависимость между 

температурой в духовке и 

видом приготавливаемого 

блюда 

 

Духовкадағы 

температура мен 

даярланатын астың түрі 

арасындағы тәуелділік 

  

Регулировочная 

степень 

Температура 

в духовке 

    

Томпақтың 

 

айқындамасы 

Қызу духовкада 

 

150 

– 160° C 

Preservation  

стерилизование 

зарарсыздандыру  

– 3 

160 

– 180° C 

Foam pastry, meringue 

белковое печенье (безе) 

ақуызды печенье (безе) 

– 4 

180 

– 196° C 

Sponge-biscuit 

batter, 

Christmas 

cake,  yeast dough 

бисквитное, 

кислое 

или 

сдобное 

дрожжевое тесто 

бисквитті,  қышқыл  немесе 
май 

мен 

сүтке 

иленген 

ашытқы қамыры 

– 5 

196 

– 212° C 

Cakes, lean meat, venison 

пироги, нежирное мясо, дичь 

тәтті нан, майлы емес ет, қыр 
құстарының еті 

– 6 

212 

– 228° C 

Lean meat 

нежирное мясо 

майлы емес ет 

– 7 

228 

– 244° C 

Fat meat, poultry, pork 

жирное мясо, свиное мясо, гусь 

майлы ет, шошқа еті, қаз  

260°C 

Flaky pastry, sweets 

слоеное и песочное тесто 

қаттама  және  қант  қосылған 
қамыр 

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
Оглавление инструкции

Document Outline