Инструкция для SAMSUNG NV70H5787CB

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

O'zbek - 25

05  
PECH

da
N

 FOY
da
La

NISH

1. an'anaviy

Tavsiya qilingan harorat: 200 °C

Bu an'anaviy funksiya bitta qatorga terilgan taomlarni pishirish va qovurishga 

yaxshi. Yuqori va quyidagi isituvchi elementlarning ikkalasi ham ishlab, pech 

haroratini ta'minlaydi.

Pechni an'anaviy rejimda qizdirib olishni tavsiya qilamiz.

Oziq-ovqat mahsuloti

Tokcha 

darajasi

Aksessuar

Haror. 

(°C)

Vaqt 

(daq.)

Muzlatilgan lazanya (500-1000 g)

3

Simli gril

180-200 40-50

Butun baliq (mas. dorada) (300-1000 g) 

har tomonida 3-4 kesim

3

Simli tova +  

Ichi chuqur jom

240

15-20

Baliq filesi (500-1000 g) har tomonida 

3-4 kesim

3

Pishirish patnisi

200

13-20

Muzlatilgan kotlet (350-1000 g) vetchina, 

pishloq yoki qo'ziqorin qaylasi bilan 

qiyma go'sht

3

Pishirish patnisi

200

25-35

Qiymalangan sabzi, lavlagi yoki 

kartoshkadan qilingan muzlatilgan kotlet 

(350-1000 g)

3

Pishirish patnisi

200

20-30

Suyakli to'qmoqlangan 

cho'chqa go'shti (500-1000 g)

3/2

Simli tova/ 

Ichi chuqur jom

200

40-50

Pishirilgan kartoshka  

(o'rtasidan bo'lingan) (500-1000 g)

3

Pishirish patnisi 180-200 30-45

Qo‘ziqorinli muzlatilgan go‘sht ruleti 

(500-1000 g)

3

Pishirish patnisi 180-200 40-50

Biskvit (250-500 g)

2

Simli gril

160-180 20-30

Marmar keks (500-1000 g)

2

Simli gril

170-190 40-50

Ustiga meva va zarralar sepilgan 

yumshoq keksg (1000-1500 g)

2

Pishirish patnisi 160-180 25-35

Yog'li bulka (500-800 g)

2

Simli gril

190-200 25-30

Prezio Twin_NV70H5787CB_WT_DG68-00532A-01_UZ.indb   25

2014-07-11     1:57:39

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
Оглавление инструкции

Document Outline