Инструкция для SAMSUNG NV70H5787CB

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

O'zbek - 26

2. Yuqori issiqlik + Konveksiya

Tavsiya qilingan harorat: 190 °C

Yuqoridagi isituvchi element ishlaydi va ventilyator muntazam ravishda qaynoq 

havoni aylantiradi.

Pechni Yuqori issiqlik + Konveksiya rejimda qizdirib olishni tavsiya qilamiz.

Oziq-ovqat mahsuloti

Tokcha 

darajasi

Aksessuar

Haror. 

(°C)

Vaqt 

(daq.)

Suyakli cho'chqa go'shti (1000 g)

YOG' VA ZIRAVORLAR SEPING

3

Simli tova +  

Ichi chuqur jom

180-200 50-65

Folgada cho'chqa kuragi  

(1000-1500 g)

MARINADLASH

2

Pishirish patnisi

180-230 80-120

Butun jo‘ja (800-1300 g)

YOG' VA ZIRAVORLAR SEPING

2

Simli tova +  

Ichi chuqur jom

190-200 45-65

Go‘sht yoki baliq steyklari  

(400-800 g)

3

Simli tova +  

Ichi chuqur jom

180-200 15-35

Tovuq bo'laklari (500-1000 g)

YOG' VA ZIRAVORLAR SEPING

4

Simli tova +  

Ichi chuqur jom

200-220 25-35

Baliq qovurdog'i (500-1000 g)  

pechga chidamli idish ishlating

YOG' SURTING

2

Simli gril

180-200 30-40

Qovurilgan mol go'shti  

(800-1200 g)

YOG' VA ZIRAVORLAR SEPING

2

Simli tova + 

Ichi chuqur jom

1 stakan suv qo’shing

200-220 45-60

O'rdak to'shi (300-500 g)

4

Simli tova +  

Ichi chuqur jom

1 stakan suv qo’shing

180-200 25-35

Prezio Twin_NV70H5787CB_WT_DG68-00532A-01_UZ.indb   26

2014-07-11     1:57:39

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
Оглавление инструкции

Document Outline