Инструкция для HOTPOINT-ARISTON New Style FH 53 S

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

GB

25

Cooking 

modes 

Foods 

Weight 

(in kg) 

Rack 

position 

Pre-heating 

time (min) 

Recommended 

temperature 

Cooking 

time 

(minutes) 

Convection 

Oven 

Duck 

Roast veal or beef 

Pork roast 

Biscuits (short pastry) 

Tarts 

15 

15 

15 

15 

15 

200 

200 

200 

180 

180 

65-75 

70-75 

70-80 

15-20 

30-35 

Multi-cooking 

Pizza (on 2 racks) 

Lasagne 

Lamb 

Roast chicken + potatoes 

Mackerel 

Plum cake 

Cream puffs (on 2 racks) 

Biscuits (on 2 racks) 

Sponge cake (on 1 rack) 

Sponge cake (on 2 racks) 

Savoury pies 

1+1 

0.5 

0.5 

0.5 

1.5 

2 and 4 

2 and 4 

2 and 4 

2 and 4 

2 and 4 

15 

10 

10 

15 

10 

10 

10 

10 

10 

10 

15 

230 

180 

180 

200 

180 

170 

190 

180 

170 

170 

200 

15-20 

30-35 

40-45 

60-70 

30-35 

40-50 

20-25 

10-15 

15-20 

20-25 

25-30 

Top oven 

Browning food to perfect cooking  - 

3/4 

15 

220 

Grill 

Soles and cuttlefish 

Squid and prawn kebabs 

Cod filet 

Grilled vegetables 

Veal steak 

Cutlets 

Hamburgers 

Mackerels 

Toasts 

3 or 4 

Max 

Max 

Max 

Max 

Max 

Max 

Max 

Max 

Max 

8-10 

6-8 

10 

10-15 

15-20 

15-20 

7-10 

15-20 

2-3 

Gratin 

Grilled chicken 

Cuttlefish 

1.5 

1.5 

200 

200 

55-60 

30-35 

Cooking advice table

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
Оглавление инструкции

Document Outline