Инструкция для ViTESSE VS-400

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

P/7

P/8

MEATS

~ BEEF STEW ~

26oz. stew beef, cut into 1” cubes • 2 or 3 potatoes, skinned and quartered • 2 or 3 
carrots, quartered • 2 onions, quartered • 2 stalks celery, sliced • 1 bay leaf • 2 tbsp. 
salt • 1/4 tbsp. pepper • 2 to 3 cups water or beef broth

Place  all  ingredients  and  1  cup  of  water  into  a  baking/heat  resistant  dish  or 
casserole. Stir to blend thoroughly. Add remaining water and cover dish with lid of 
aluminum  foil.  Place  dish  onto  lower  rack  and  set  into  the  Turbo  Oven.  Set 
temperature to 300°F and cook 2 to 3 hours.

***********************

~ ROAST PORK WITH GRAVY ~

3 lbs. fresh or frozen pork loin roast • 2 or 3 cloves garlic (sliced) • 1 or 2 tbsp. 
worcestershire or soy sauce • salt • pepper

Place roast on lower rack. Season well with salt and pepper. Cut small 1-inch slits 
into the fat side of the roast and insert the garlic cloves into the openings. Sprinkle 
roast with Worcestershire or soy sauce. Roast at 325°F for 1-1/2 to 2 hours or until 
meat thermometer reads 170°F. (Frozen roast will take 2-1/2 to 3 hours) Allow 
roast to stand for 10 minutes before serving.

GRAVY:

Add 3 or 4 tbsp of very hot water to the glass container and stir well into the 
meat juices that have collected.  Combine 2 tbsp of cornstarch or flour with 2 or 3 
tbsp of water to form a paste.   Gradually stir in 1-1/2 cups of hot water to 
dissolve the paste.  Pour the mixture into the glass container and stir well.  Cook 
at 475°F for 10-15 minutes, stirring well every 5 minutes.  Season to taste before 
serving with roast.

***********************

~ ORIENTAL SPARERIBS ~

3 lbs. pork spareribs, split • SAUCE: 3 tbsp. honey • 3 tbsp. honey • 3 tbsp. soy 
sauce • 3/4 cup dark brown sugar • 1/2 cup ketchup • 3 tbsp. cider vinegar • 1/4 
cup water • 1/4 tsp. dry mustard • 3 cloves garlic, minced • 2 chicken bouillon 
cubes • dash of tabasco

Combine all sauce ingredients in a saucepan and cook over medium heat for 5-10 
minutes. Pour the sauce over ribs and allow to marinate for 1-2 hours. Place ribs 
onto lower rack and put into the Turbo Oven. Brush ribs with more sauce if 
desired. Roast at 350°F for 45 minutes.

CHICKEN       

~ CLASSIC ROAST CHICKEN ~

2 to 3 lbs. whole chicken • salt & pepper • soy sauce • 1-2 cups of chopped carrots, 
onions and celery • butter melted

Wash chicken and remove any excess fat or skin. Dry off the moisture with a 
paper towel. Rub inside the cavity of the chicken well with salt and pepper. Stuff 
the cavity with the chopped vegetables. Sprinkle outer skin with soy sauce and 
salt. Tie legs together with string. Brush skin with butter. Place onto lower rack into 
the Turbo Oven and roast for 350°F for 35-40 minutes.

***********************

~ SPICY CUBAN ROTISSERIE CHICKEN ~

1 large whole chicken (3 lbs.) • 2 tsp. dried oregano • 1 tsp. salt & pepper • 1/4 cup 
fresh lime juice • 1 tsp. ground cumin • 3 tbsp. olive oil • 1 shallot, minced • 1/4 tsp. 
pepper lime slices • 2 large garlic cloves • minced cilantro sprigs • 1 tsp. grated lime 
peel

Truss chicken or tie drumsticks together. In large bowl, mix lime juice, olive oil, 
shallot, garlic, lime peel, oregano, salt, cumin and pepper together.  
Cover chicken with this mixture, make sure to coat evenly. Cover chicken and 
refrigerate overnight.  
At cooking time, place chicken onto the lower rack into the Turbo Oven.  
Set temperature to 350°F and cook for 35-40 minutes.

***********************

~ JAMAICAN CHICKEN ~

1 whole chicken (3 lbs.) • 1/2 cup water • 5-6 thin slices fresh ginger • 2 dried chili 
peppers, crumbled • 1/2 onion chopped. • 1/4 cup white-wine vinegar • 1 tbsp. 
Pepper sauce • 1 tsp. dried thyme • 1/2 tsp. ground allspice • 1/2 tsp. ground Black 
pepper   

In blender, combine water, ginger, chili peppers, onions, vinegar, pepper sauce, 
thyme, allspice and black pepper. Puree until fairly smooth.
Truss chicken or tie drumsticks together. Spread mixture onto chicken thoroughly. 
Reserve leftover mixture for later use. Cover and refrigerate overnight.  
Place chicken onto lower rack into the Turbo Oven. Set temperature to 350°F and 
cook for 35-45 minutes.
Take reserved mixture and place in a saucepan. Bring to a boil and keep warm 
over low heat. Serve mixture as the sauce with the chicken.

www.vitesse.ru

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Оглавление инструкции
  • Страница 1 из 11
    NOUS VIVONS SAIN We live healthy CONVECTION OVEN ÊÎÍÂÅÊÖÈÎÍÍÀß ÏÅ×Ü “Vitesse France S.A.R.L” (Витессе, Франция) 91 Руе Де Фоборг Сант Хонор, Париж 75008, Франция Сделано в Китае www.vitesse.ru VS-400
  • Страница 2 из 11
    www.vitesse.ru IMPORTANT SAFEGUARDS .. DEAR CUSTOMER! You have made an excellent decision. Vitesse® “Nouveau” home range offers you an exclusive, high quality range of appliances for your ultimate home luxury and healthy living. INSTRUCTION MANUAL & RECIPES Before operating your oven toaster,
  • Страница 3 из 11
    www.vitesse.ru SPECIAL FEATURES .. • • • • • • COOKING REFERENCE TABLE: No Burnt Residue – The Turbo Oven cooks with circulating hot air which will cook food evenly, but never produces any burnt residue. Easy to Operate – No need to rotate food during cooking, the circulating hot air will roast,
  • Страница 4 из 11
    www.vitesse.ru ROASTING WHOLE CHICKENS: Rinse chicken thoroughly and clip away at any excess fats or unwanted parts. Add desired seasonings. Spices such as garlic, black pepper, and salt are suggested. Before roasting, allow seasonings or marinades to penetrate for a few hours. The bottom of the
  • Страница 5 из 11
    www.vitesse.ru MEATS CHICKEN ~ BEEF STEW ~ ~ CLASSIC ROAST CHICKEN ~ 26oz. stew beef, cut into 1” cubes • 2 or 3 potatoes, skinned and quartered • 2 or 3 carrots, quartered • 2 onions, quartered • 2 stalks celery, sliced • 1 bay leaf • 2 tbsp. salt • 1/4 tbsp. pepper • 2 to 3 cups water or beef
  • Страница 6 из 11
    www.vitesse.ru SEAFOOD ~ GRILLED HALIBUT WITH CAILANTRO & LIME ~ 2 halibut steaks • 1 tbsp. freshly chopped cilantro • 2 tbsp. lime juice • 1 clove garlic, chopped • 1 tsp. olive oil • pepper to taste Mix all the ingredients except the halibut in a bowl. Using a fork, pierce the fish a few times on
  • Страница 7 из 11
    www.vitesse.ru ÒÅÕÍÈÊÀ ÁÅÇÎÏÀÑÍÎÑÒÈ .. ÑÎÕÐÀÍÈÒÅ ÄÀÍÍÎÅ ÐÓÊÎÂÎÄÑÒÂÎ Â ÊÀ×ÅÑÒÂÅ ÑÏÐÀÂÎ×ÍÎÃÎ ÌÀÒÅÐÈÀËÀ. Ïðè èñïîëüçîâàíèè ëþáîãî ýëåêòðîïðèáîðà íåîáõîäèìî ñîáëþäàòü ïðàâèëà òåõíèêè áåçîïàñíîñòè. Áóäüòå îñîáåííî âíèìàòåëüíû ê íèæåóêàçàííûì ïóíêòàì: 1. Ïðåæäå ÷åì íà÷àòü ïîëüçîâàòüñÿ ïðèáîðîì,
  • Страница 8 из 11
    www.vitesse.ru ÒÀÁËÈÖÀ ÂÐÅÌÅÍÈ ÏÐÈÃÎÒÎÂËÅÍÈß ÏÐÎÄÓÊÒÎÂ: ÒÅÌÏÅÐÀÒÓÐÀ ÏÐÎÄÓÊÒ ÊÎËÈ×ÅÑÒÂÎ 180 - 200°Ñ 180 - 200°Ñ 180 - 200°Ñ 230 - 260°Ñ 180 - 200°Ñ 230 - 260°Ñ 230 - 260°Ñ 230 - 260°Ñ 150 - 180°Ñ 230 - 260°Ñ 230 - 260°Ñ Öåëàÿ êóðèöà Íàðåçàííàÿ ñâèíèíà Íîæêè ïòèöû Ðûáà Ìîëëþñêè Êðåâåòêà Îòâàðíàÿ
  • Страница 9 из 11
    www.vitesse.ru ÒÀÁËÈÖÀ ÂÐÅÌÅÍÈ È ÒÅÌÏÅÐÀÒÓÐÛ ÂÛÏÅÊÀÍÈß: ÏÐÎÄÓÊÒ Øîêîëàäíûé êåêñ (ïå÷åíüå) Ñäîáíàÿ áóëî÷êà Ñëîåíûé ïèðîã Áóëêà Êóêóðóçíûé õëåá Äîìàøíåå ïå÷åíüå Êåêñ Ïèðîã/âûïå÷êà: õðóñòÿùàÿ êîðî÷êà ïèðîãà ñ íà÷èíêîé (áåç âåðõíåé êîðî÷êè) ñ íà÷èíêîé (ñ âåðõíåé êîðî÷êîé) Õëåá/ Áóëî÷êà Áàòîí õëåáà
  • Страница 10 из 11
    www.vitesse.ru ÊÓÐßÒÈÍÀ ÌÎÐÅÏÐÎÄÓÊÒÛ ~ ÊËÀÑÑÈ×ÅÑÊÀß ÆÀÐÅÍÀß ÊÓÐÈÖÀ ~ ~ Ðûáà ÏÀËÒÓÑ ÍÀ ÃÐÈËÅ Ñ ËÀÉÌÎÌ (ÐÀÇÍÎÂÈÄÍÎÑÒÜ-Ëèìîíà) ~ Öåëàÿ êóðèöà âåñîì 1-1.5êã • ñîëü è ïåðåö • ñîåâûé ñîóñ • 1-2 ÷àøêè èçìåëü÷åííîé ìîðêîâêè, ëóêà è ñåëüäåðåÿ • òîïëåíîå ìàñëî 2 êóñêà ôèëå ðûáû ïàëòóñ • 1 ñò. ëîæêà ñâåæîé
  • Страница 11 из 11