Инструкция для ViTESSE VS-400

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

Py÷êa êpûøêè

Ïepeêëþ÷aòeëü
òaéìepa

Æapoïpo÷íaÿ
còeêëÿííaÿ
êpûøêa

Koíâeêöèoííûé
âeíòèëÿòop

Æapoïpo÷íaÿ
còeêëÿííaÿ
÷aøa

Áaça

Py֐a
áaçû

Teìïepaòypíûé
ïepeêëþ÷aòeëü

P/9

P/10

SEAFOOD       

~ GRILLED HALIBUT WITH CAILANTRO & LIME ~

2 halibut steaks • 1 tbsp. freshly chopped cilantro • 2 tbsp. lime juice • 1 clove garlic, 
chopped • 1 tsp. olive oil • pepper to taste

Mix all the ingredients except the halibut in a bowl. Using a fork, pierce the fish a 
few times on both sides, careful not to break the fish. Coat halibut steaks with 
lime juice marinade and store with the marinade in refrigerator for 6 hours. Do 
not exceed 24 hours.
Spray or brush lower rack with non-stick cooking oil. Place fish steaks onto the 
rack  into  the  Turbo  Oven.  Reserve  the  remaining  marinade  for  later  use.  Set 
temperature to 450°F and cook for 7-10 minutes or until fish flakes easily with a 
fork. Occasionally brush remaining marinade onto fish while grilling. 
Sprinkle with pepper and serve.

***********************

~ GRILLED SHRIMP ~ 

1-2 lbs. jumbo shrimp • 1/4 cup vegetable oil • 2 tbsp. fresh lemon juice • 1/4 cup 
freshly chopped parsley • 3 cloves garlic, minced • 1 tsp. dried basil • 1 tsp. dry 
mustard • 1 tsp. salt 

Place shrimp in a glass bowl. Stir remaining ingredients together; pour over shrimp. 
Cover and refrigerate for 3 to 4 hours. 
Spray or brush lower rack with non-stick cooking oil. Place shrimp onto the rack 
into the Turbo Oven. Set the temperature to 450°F . Grill shrimp for 5-10 minutes 
or until skin turns pink and opacity disappears. Occasionally brush shrimp with 
remaining marinade while grilling.

***********************

~ BUTTERED CITRUS LOBSTER TAILS ~

6 (6 oz) fresh lobster tails • 1/4 cup water • 2 tbsp. butter • 1-1/2 tsp. lemon juice  
• 1/4 tsp. finely shredded orange peel • dash of salt • dash of ground ginger • 
dash of paprika

Make sure the tops of each lobster tail has a slit through the center to allow the 
meat to break through. Spread the tail open in a butterfly fashion. Position tails 
onto lower rack inside the Turbo Oven.
Meanwhile, combine lemon juice, salt, ginger, butter, orange peel and paprika 
together in small saucepan over low heat until mixture is melted and mixed well.  
Drizzle mixture over lobster tails. Set temperature to 450°F and cook for 10-12 
minutes or until lobster meat turns completely white and the shell is a solid red 
color.

ÓÂÀÆÀÅÌÛÅ ÏÎÊÓÏÀÒÅËÈ! ÂÛ ÏÐÈÍßËÈ ÁËÅÑÒßÙÅÅ ÐÅØÅÍÈÅ!

Ôèðìà  Vitesse®  “Nouveau”  ïðåäëàãàåò  Âàì  ãàììó  ýêñêëþçèâíûõ 
âûñîêîêà÷åñòâåííûõ  ïðèáîðîâ  äëÿ  íåñîìíåííî  ðîñêîøíîãî  è  çäîðîâîãî 
îáðàçà æèçíè.

ÐÓÊÎÂÎÄÑÒÂΠÏΠÝÊÑÏËÓÀÒÀÖÈÈ È ÐÅÖÅÏÒÛ

Ïðåæäå  ÷åì  íà÷àòü  ïîëüçîâàòüñÿ  ïðèáîðîì  âíèìàòåëüíî  ïðî÷èòàéòå 
ðóêîâîäñòâî  ïî  ýêñïëóàòàöèè  è  ñîõðàíèòå  ðóêîâîäñòâî  â  êà÷åñòâå 
ñïðàâî÷íîãî ìàòåðèàëà

Ùèïöû-yxâaòû

Koëüöoì

Ï

îäñòàâêà 

äëÿ æàðêè

H

èçêàÿ è 

âûñîêàÿ 
ïîäñòàâêè

Ï

îäñòàâêà 

â âèäå 
ñêîâîðîäêè

Ï

îäñòàâêà â 

âèäå ñêîâîðîäêè

www.vitesse.ru

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Оглавление инструкции
  • Страница 1 из 11
    NOUS VIVONS SAIN We live healthy CONVECTION OVEN ÊÎÍÂÅÊÖÈÎÍÍÀß ÏÅ×Ü “Vitesse France S.A.R.L” (Витессе, Франция) 91 Руе Де Фоборг Сант Хонор, Париж 75008, Франция Сделано в Китае www.vitesse.ru VS-400
  • Страница 2 из 11
    www.vitesse.ru IMPORTANT SAFEGUARDS .. DEAR CUSTOMER! You have made an excellent decision. Vitesse® “Nouveau” home range offers you an exclusive, high quality range of appliances for your ultimate home luxury and healthy living. INSTRUCTION MANUAL & RECIPES Before operating your oven toaster,
  • Страница 3 из 11
    www.vitesse.ru SPECIAL FEATURES .. • • • • • • COOKING REFERENCE TABLE: No Burnt Residue – The Turbo Oven cooks with circulating hot air which will cook food evenly, but never produces any burnt residue. Easy to Operate – No need to rotate food during cooking, the circulating hot air will roast,
  • Страница 4 из 11
    www.vitesse.ru ROASTING WHOLE CHICKENS: Rinse chicken thoroughly and clip away at any excess fats or unwanted parts. Add desired seasonings. Spices such as garlic, black pepper, and salt are suggested. Before roasting, allow seasonings or marinades to penetrate for a few hours. The bottom of the
  • Страница 5 из 11
    www.vitesse.ru MEATS CHICKEN ~ BEEF STEW ~ ~ CLASSIC ROAST CHICKEN ~ 26oz. stew beef, cut into 1” cubes • 2 or 3 potatoes, skinned and quartered • 2 or 3 carrots, quartered • 2 onions, quartered • 2 stalks celery, sliced • 1 bay leaf • 2 tbsp. salt • 1/4 tbsp. pepper • 2 to 3 cups water or beef
  • Страница 6 из 11
    www.vitesse.ru SEAFOOD ~ GRILLED HALIBUT WITH CAILANTRO & LIME ~ 2 halibut steaks • 1 tbsp. freshly chopped cilantro • 2 tbsp. lime juice • 1 clove garlic, chopped • 1 tsp. olive oil • pepper to taste Mix all the ingredients except the halibut in a bowl. Using a fork, pierce the fish a few times on
  • Страница 7 из 11
    www.vitesse.ru ÒÅÕÍÈÊÀ ÁÅÇÎÏÀÑÍÎÑÒÈ .. ÑÎÕÐÀÍÈÒÅ ÄÀÍÍÎÅ ÐÓÊÎÂÎÄÑÒÂÎ Â ÊÀ×ÅÑÒÂÅ ÑÏÐÀÂÎ×ÍÎÃÎ ÌÀÒÅÐÈÀËÀ. Ïðè èñïîëüçîâàíèè ëþáîãî ýëåêòðîïðèáîðà íåîáõîäèìî ñîáëþäàòü ïðàâèëà òåõíèêè áåçîïàñíîñòè. Áóäüòå îñîáåííî âíèìàòåëüíû ê íèæåóêàçàííûì ïóíêòàì: 1. Ïðåæäå ÷åì íà÷àòü ïîëüçîâàòüñÿ ïðèáîðîì,
  • Страница 8 из 11
    www.vitesse.ru ÒÀÁËÈÖÀ ÂÐÅÌÅÍÈ ÏÐÈÃÎÒÎÂËÅÍÈß ÏÐÎÄÓÊÒÎÂ: ÒÅÌÏÅÐÀÒÓÐÀ ÏÐÎÄÓÊÒ ÊÎËÈ×ÅÑÒÂÎ 180 - 200°Ñ 180 - 200°Ñ 180 - 200°Ñ 230 - 260°Ñ 180 - 200°Ñ 230 - 260°Ñ 230 - 260°Ñ 230 - 260°Ñ 150 - 180°Ñ 230 - 260°Ñ 230 - 260°Ñ Öåëàÿ êóðèöà Íàðåçàííàÿ ñâèíèíà Íîæêè ïòèöû Ðûáà Ìîëëþñêè Êðåâåòêà Îòâàðíàÿ
  • Страница 9 из 11
    www.vitesse.ru ÒÀÁËÈÖÀ ÂÐÅÌÅÍÈ È ÒÅÌÏÅÐÀÒÓÐÛ ÂÛÏÅÊÀÍÈß: ÏÐÎÄÓÊÒ Øîêîëàäíûé êåêñ (ïå÷åíüå) Ñäîáíàÿ áóëî÷êà Ñëîåíûé ïèðîã Áóëêà Êóêóðóçíûé õëåá Äîìàøíåå ïå÷åíüå Êåêñ Ïèðîã/âûïå÷êà: õðóñòÿùàÿ êîðî÷êà ïèðîãà ñ íà÷èíêîé (áåç âåðõíåé êîðî÷êè) ñ íà÷èíêîé (ñ âåðõíåé êîðî÷êîé) Õëåá/ Áóëî÷êà Áàòîí õëåáà
  • Страница 10 из 11
    www.vitesse.ru ÊÓÐßÒÈÍÀ ÌÎÐÅÏÐÎÄÓÊÒÛ ~ ÊËÀÑÑÈ×ÅÑÊÀß ÆÀÐÅÍÀß ÊÓÐÈÖÀ ~ ~ Ðûáà ÏÀËÒÓÑ ÍÀ ÃÐÈËÅ Ñ ËÀÉÌÎÌ (ÐÀÇÍÎÂÈÄÍÎÑÒÜ-Ëèìîíà) ~ Öåëàÿ êóðèöà âåñîì 1-1.5êã • ñîëü è ïåðåö • ñîåâûé ñîóñ • 1-2 ÷àøêè èçìåëü÷åííîé ìîðêîâêè, ëóêà è ñåëüäåðåÿ • òîïëåíîå ìàñëî 2 êóñêà ôèëå ðûáû ïàëòóñ • 1 ñò. ëîæêà ñâåæîé
  • Страница 11 из 11