Инструкция для ViTESSE VS-427

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

P/9

P/10

IV.  Operating Instruction
 

1.   Bread Maker operating instruction

 

 

Refer to related recipe, working step is as followed.

 

(1) Align the kneading blade with the semicircle position rotation axis and 

insert into bread pan.

 

(2) According to recipe what you need, add ingredients such as water, flour, 

egg to the bread pan in the order listed; yeast must be put into middle in the 
end; if using delay timer, make sure yeast is on top of bread flour to avoid 
being  mixed  with  water,  salt,  sugar,  otherwise  yeast  activity  will  be 
affected.

 

(3) Place the bread pan into the Bread Maker; close the lid.

   (4) Power on, LCD display will show “MENU 1 TIMER 3:25”. Press MENU 

button and observe LCD display, select 1-10 menu (BASIC, FRENCH, 
WHOLE  WHEAT,  SWEET,  Ultra  Fast  (1.5LB),  DOUGH,  Cake,  Quick, 
Ultra Fast (2.0LB), Yogurt) as you needed.

 

(5) If you want to select desired crust color, press the COLOR button to get 

LIGHT  or  MEDIUM  or  DARK.  The  default  setting  of  MEDIUM  will 
automatically be displayed.

 

 (6) If you want to select desired bread weight, press the LOAF button to get 

500g or 750g or 900g. The default setting of 900g will automatically be 
displayed.

 

(7) You can program the bread maker in advance to have your bread ready at 

the time you want. Calculate the time difference between the moment 
when  you  start  the  program  and  the  time  at  which  you  want  your 
preparation to be ready.

 

(8) Press the START/STOP button, the program will start, “:” and LED flash.  

 

 

* If you want to stop program to change current setting, press again the 
START/STOP 1s, the program will stop and will switch the program you 
want. During programming, you would be better not touch control panel.

 

(9) The control panel will display 0:00 during keep warm cycle. The appliance 

beeps 15sounds. “:” and LED still flash(DOUGH is not included). After 1 
hour warm, the bread maker will beep, “:” and LED stop flash and return 
the initial status. If stop keeping warm, press the STOP button 1s, a beep 
will be emitted and return the initial status.

   (10)The beeper will sound when the bread is done. Press the START/STOP 

button and hold it 1s until you hear a beep. Wearing over mitts, turn the 
bread  pan  upside  down  and  shake  to  release  the  bread.  Be  sure  to 
remove the kneading blade from the bread.

 

2.   DOUGH Operating Instruction

    

This function operating is similar to Bread operating. When make dough, 
you may not use salt, sugar, milk powder etc. When the beeper sounds 15 
prompts, the dough is finished.

 

3.  Baking Operating Instruction

 

 

This  program  is  used  for  baking  breads  for  60  minutes  working  time. 
Detailed operating steps are as below:

 

(1) Place the bread pan into the bread maker.

 

(2) String the ready food together and reliably hold it into the bread pan. Close 

the lid.

 

(3) Press the MENU button, observe LCD display and select twelfth menu 

and set baking time using TIMER button.

 

(4) Press the START/STOP button to start baking bread.

 

(5) When display show 0:00, the baking is finished. The beeper sounds 15 

prompts and the keep warm cycle will start. At this time you can press 
“START/STOP”  to  stop  working,  otherwise  the  bread  maker  will 
automatically  keep  warm;  the  keep  warm  complete,  the  beeper  still 
sounds 15 prompts.

 

(6) During  baking,  if  you  find  it  has  been  cooked,  you  may  press  the 

START/STOP button to stop working.

 

CAUTION: It is better to have the food you want to bake aligned reasonably, 

and equality place and keep some distance in order to get good baking bread. 
When first using, baking time is difficult to control. Do not worry, next time you 
must do it better.

 

4.   JAM Operating Instruction

      

Refer to recipe, add ingredients to the bread pan; place the bread pan into 
the bread maker. Select JAM menu, and press the STRAT/STOP button to 
start JAM program.

V.  Special Function Instruction
 

1.   Power down memory instruction

 

 

This  bread  maker  has  power  down  memory  function.  During 
programming, if suddenly power down less than 7 minutes, then power on 
again and still renew the current work program; but total working time may 
be changed and no equal to original setting time.

      

Actual working time = power down time + original setting time.

 

 

If power down time excess 15 minutes, the bread maker can not ensure to 
renew  the  current  working  status.  If  not  start  programming  but  power 
down, it will renew original power on status.

www.vitesse.ru

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Оглавление инструкции
  • Страница 1 из 20
    NOUS VIVONS SAIN We live healthy BREAD MAKER ХЛЕБОПЕЧКА “Vitesse France S.A.R.L” (Витессе, Франция) 91 Руе Де Фоборг Сант Хонор, Париж 75008, Франция Сделано в Китае www.vitesse.ru VS-427
  • Страница 2 из 20
    www.vitesse.ru Dear Customer! You have made an excellent decision. Vitesse® “Nouveau” home range offers you an exclusive, high quality range of appliances for your ultimate home luxury and healthy living. II. Control Panel Instruction 1.Control Panel Sketch Map I. IMPORTANT SAFEGUARDS When using
  • Страница 3 из 20
    P/3 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:05:00 0:20:00 0:20:00 0:20:00 0:20:00 0:20:00 0:20:00 0:20:00 0:20:00 0:20:00 0:20:00 0:20:00 0:20:00 0:39:00
  • Страница 4 из 20
    1.0 Lb. 2.0 Lb. P/5 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:25:50 0:25:50 0:25:50 0:25:50 0:25:50 0:25:50 0:25:50 0:25:50 0:25:50 0:10:50 0:10:50 0:10:50 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10 0:00:10
  • Страница 5 из 20
    13:00:00 13:00:00 Delayed P/7 0:00:05 0:51:55 1:00:00 3:27:00 3:05:00 0:25:50 0:00:05 0:51:55 0:55:00 1:00:00 3:22:00 3:00:00 0:25:50 0:00:05 0:51:55 0:50:00 1:00:00 3:17:00 2:55:00 Ferment 2 Shaping Ferment 3 Вaking Keep Warm Total Time Fruit 13:00:00 - Delayed P/8 - - 2:58:00 Fruit 1:05:00
  • Страница 6 из 20
    www.vitesse.ru IV. Operating Instruction 1. Bread Maker operating instruction Refer to related recipe, working step is as followed. (1) Align the kneading blade with the semicircle position rotation axis and insert into bread pan. (2) According to recipe what you need, add ingredients such as
  • Страница 7 из 20
    www.vitesse.ru 2. Alarm and self-shield Function Instruction under over temperature or abnormal Bread maker have the function of initial condition estimation on MENU and self-protected on abnormal unit. If you find unclear or abnormal using, please refer to the following explanation to judge and
  • Страница 8 из 20
    www.vitesse.ru Whole Wheat Bread Recipe (three): Ultra Fast (750g) (five): Ingredients: Large (900g) Regular (750g) Small (500g) Water 320ML. 270 ML 210ML Oil 3 Tbsp 2 Tbsp 1-1/2 Tbsp Salt 2 tsp 1 tsp 1 tsp White sugar 3 Tbsp 3 Tbsp Milk powder 3 Tbsp Flour Ingredients: Regular (750g) Water + egg
  • Страница 9 из 20
    www.vitesse.ru VII. When to adjust recipes Quick Bread Recipes (seven): Ingredients: Water 330 ML Egg 1 Plant oil 3 Tbsp Salt 1 tsp Sugar 3/4cup Milk powder 2Tbsp Flour 3-1/2cup Baking-powder 3 tsp European Bread Recipe (eight): Ingredients: Water 310 ML Oil 2 Tbsp Salt 1-1/2 tsp Sugar 4 Tbsp Milk
  • Страница 10 из 20
    www.vitesse.ru Solutions to the above problems a. Measure the ingredients correctly b. Adjust the ingredient doses and check that all the ingredients have been added c. Use another liquid or leave it to cool at room temperature. The ingredients must be added the order specified in the relevant
  • Страница 11 из 20
    www.vitesse.ru 14. Не погружайте прибор и шнур питания в воду или другие жидкости. Если это случилось, немедленно отключите устройство от электросети и, прежде чем пользоваться им дальше, проверьте работоспособность и безопасность прибора у квалифицированных специалистов. 15. Используйте хлебопечку
  • Страница 12 из 20
    www.vitesse.ru Программы выпечки Кнопки управления 1. ОСНОВНОЙ Данный режим используется для приготовления белого или смешанных сортов хлеба. Для приготовления хлеба используется ржаная или пшеничная мука. Буханка получается легкой и компактной. 2. ФРАНЦУЗСКИЙ Данный режим используется для
  • Страница 13 из 20
    www.vitesse.ru 6. Нажмите кнопку «МЕНЮ» и выберите номер программы (см. выше) приготовления, согласно Вашему рецепту и пожеланиям. - Выберите цвет корочки хлеба, для этого нажмите кнопу «ЦВЕТ КОРОЧКИ» и последовательным нажатием выберете нужный цвет. По умолчанию установлен цвет - «СРЕДНЯЯ». - Если
  • Страница 14 из 20
    P/25 P/26 - - - - - - - 3:30:00 3:32:00 3:35:00 3:30:00 3:32:00 3:35:00 3:30:00 3:32:00 3:35:00 2:30:00 2:32:00 2:35:00 Общее время - 1:00:00 1:00:00 1:00:00 1:00:00 1:00:00 1:00:00 1:00:00 1:00:00 1:00:00 1:00:00 1:00:00 1:00:00 Поддержание t0 - 0:50:00 0:52:00 0:55:00 0:50:00 0:52:00 0:55:00
  • Страница 15 из 20
    0 450 г 900 г P/27 3:43:00 3:45:00 3:48:00 3:43:00 3:45:00 3:48:00 3:43:00 3:45:00 3:48:00 2:28:00 2:30:00 2:33:00 2:56:00 2:58:00 3:01:00 2:56:00 2:58:00 3:01:00 2:56:00 0:58:00 3:01:00 2:06:00 2:08:00 2:11:00 Общее время Фрукты 0:05:00 0:05:00 0:20:00 0:39:00 0:05:00 0:20:00 0:39:00 Замешивание 2
  • Страница 16 из 20
    www.vitesse.ru - - 1:00:00 - 1:00:00 - Выпечка 12 Звуковые сигналы - - - 1:05:00 - 0:50:00 0:15:00 - Джем 11 - При перезагрузке звучит один сигнал. Одно нажатие кнопок «МЕНЮ», «ЦВЕТ КОРОЧКИ» сопровождается одним сигналом. Одно нажатие кнопки «СТАРТ/СТОП» сопровождается одним сигналом. При установке
  • Страница 17 из 20
    www.vitesse.ru Решение проблем a. Точно измеряйте ингредиенты. b. Соблюдайте пропорции при закладке ингредиентов и проверяйте, все ли ингредиенты Вы положили. c. Подождите, пока жидкость остынет до комнатной температуры или возьмите другую жидкость. Кладите ингредиенты в указанном в рецепте
  • Страница 18 из 20
    www.vitesse.ru Основные рецепты приготовления хлеба Приготовление хлеба в режиме «Основной» Приготовление цельнозернового хлеба в режиме «Цельнозерновой» Ингредиенты: Большой (900 г) Средний (750 г) Маленький (500 г) Ингредиенты: Большой (900 г) Средний (680 г) Маленький (450 г) Вода 330 мл 280 мл
  • Страница 19 из 20
    www.vitesse.ru Режим очень быстрого приготовления «Очень быстрое приготовление Режим быстрого приготовления «Ускоренное приготовление» Ингредиенты: Средний (680 г) Ингредиенты: Количество: Вода* + яйцо 280 мл Вода 330 мл Подсолнечное масло 2 ст.л. Яйцо 1 шт. Соль 1 ч.л. Подсолнечное масло 3 ст.л.
  • Страница 20 из 20