Инструкция для ATLANT ХТ 2000

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

Информация для предварительного ознакомления. Официальной информацией изготовителя не является

Информация для предварительного ознакомления. Официальной информацией изготовителя не является

17

UZB

Информация для предварительного ознакомления. Официальной информацией изготовителя не является

Информация для предварительного ознакомления. Официальной информацией изготовителя не является

Jadvali 2 – Texnik xususiyatlar

TEXNIK XUSUSIYAT

ХТ-2000-ХХХ

ХТ-2001-ХХХ

Sovutgichning ichki hajmi, m

3

, kamida

0,348

0,335

Muzlatish kamerasining ichki hajmi, m

3

, kamida

0,080

0,115

Sovutgichning foydali hajmi, m

3

, kamida

0,330

0,320

Sovutish kamerasining foydali hajmi, m

3

, kamida

0,216

0,216

Sovutish kamerasi tokchalarining sovutiladigan maydoni, m

2

, kamida

1,11

0,88

Tashqi o‘lchamlari, mm

balandligi

1760

—10

kengligi

600

—10

chuqurligi

600

—10

Sof og‘irlik, kg, eng ko‘pi

79

Foydali hajm harorati, °C

Plus 1dan plus 10gacha 

Muzlatish kamerasidagi harorat («Saqlash» rejimida), °C

Minus 18

(Elektr quvvati o‘chirilganda) muzlatish kamerasidagi harorat minus 18dan minus 9 °C gacha ko‘tarilishining nominal 

vaqti (atrof-muhit harorati plus 25 °C bo‘lganda), soat

12

Oziq-ovqatlarni muzlatishning nominal quvvati, kg/sut

8

10

Atrof-muhit harorati plus 25 °C va sovutish kamerasidagi harorat plus 8 °C bo‘lganda bir sutkada nominal energiya 

ishlatish miqdori, kVt/soat

3,0

Kumush miqdori, g

1,5820

Tovush balandligining to‘g‘irlangan darajasi*, dBA, ko‘pida

69

Xladagent

R134а

* Texnik xususiyatlarni aniqlash STB GOST R 51401-2001 (ISO 3744:2010) bo‘yicha maxsus jihozlangan laboratoriyalarda amalga oshiriladi.

tozalashdan keyin yoqilsa, katta miqdordagi yangi sarhal oziq-ovq-
atlar joylashtirilsa). Indikatorning qisqa muddatga yonishi (masalan, 
MK eshigi uzoq vaqt ochiq qolsa) sovutgichning buzilishidan darak 
bermaydi: MKda harorat pasayishi bilan indikator avtomat ravishda 
so‘nadi.  Indikator  uzoq  vaqt  yoniq  qolgan  xolatda  saqlanayotgan 
oziq-ovqatlar sifatini tekshirish va servis xizmati mexanigini chaqirish 
zarur bo‘ladi;

—  MKni  yoqish  (yashil  rangda).  Sovutgich  elektr  tarmog‘iga 

ulanib,  MK  ishlayotgan  vaqtda  doimo  yonib  turadi.  Kameraning 
o‘chirilishida, sovutgich elektr tarmog‘idan uzilganida, elektr quvvati 
yetkazilishining uzilishlarida so‘nadi;

—  «Muzlatish»  rejimi  (sariq  rangda).  «Muzlatish»  rejimining 

yoqilishida yonadi. Rejimning o‘chirilishida so‘nadi;

— SKni yoqish (yashil rangda). Sovutgich elektr tarmog‘iga ulan-

ganida doimo yonib turadi. Sovutgich elektr tarmog‘idan uzilganida, 
elektr quvvati yetkazilishining uzilishlarida so‘nadi.

2.3 BIRINCHI MARTA YOQISH

2.3.1

 Sovutgich elektr tarmog‘iga ulanganidan so‘ng sovutgi-

chda havo aylanishini ta’minlab beruvchi o‘rnatilgan pirpirak ishlay 
boshlaydi va 3 rasmiga muvofiq sovutgich niqobida chiroq indikat-
orlari yonadi: ikkisi yashil rangda va bittasi qizil rangda.

2.3.2

  SK  eshigi  ochiladi.  Birinchi  marta  yoqishda  dastakni  4 

rasmiga muvofiq «2» bo‘linmasiga, muruvatni esa 5 rasmiga mu-
vofiq  «3»  yoki  «4»  bo‘linmasiga  qo‘yish  tavsiya  etiladi.  SK  eshigi 
yopiladi.

2.4 HARORATNI SOZLASH

2.4.1

 SKda haroratni sozlash uchun 4 rasmiga muvofiq pirpira-

kni yopib turuvchi panelda, sovutgich ichida joylashgan dastakdan 
foydalaniladi.

2.4.2

 MKda haroratni sozlash uchun 3, 5 rasmlariga muvofiq 

sovutgich niqobi ostida joylashgan muruvatdan foydalaniladi.

2.4.3

 Sozlanganidan so‘ng kameradagi harorat avtomat ravishda 

ushlab turiladi.

2.5 «MUZLATISH» REJIMINI YOQISH/O‘CHIRISH

2.5.1

 Yoqilganidan so‘ng sovutgich muzlatilgan oziq-ovqatlarni 

sifatli saqlash va 4 kg gacha og‘irlikda bo‘lgan yangi sarhal oziq-ov-
qatlarni muzlatishni ta’minlovchi «Saqlash» rejimida ishlaydi. Katta 
miqdordagi yangi sarhal oziq-ovqatlarni muzlatish uchun «Muzlat-
ish» rejimini yoqish kerak bo‘ladi.

«Muzlatish»  rejimini  oldindan,  mahsulotlarni  joylashtirishdan 

kamida 24 soat oldin yoqish tavsiya etiladi. Oziq-ovqatlar joylashti-
rilganidan 24 soat so‘ng rejim o‘chiriladi.

2.5.2

 MKda «Muzlatish» rejimini yoqish 5 rasmiga muvofiq yo-

qib/o‘chirish tugmasini «I» belgisiga bosish orqali amalga oshiriladi 
— bunda rejim indikatori yonadi, «0» belgisiga bosganda esa — rejim 
o‘chiriladi va indikator so‘nadi.

2.6 MKNI O‘CHIRISH

Zarur bo‘lganda MKni 5 rasmiga muvofiq muruvatni soat miliga 

qarshi yengil shiqillash eshitilguncha burab o‘chirish mumkin (ko‘rs-
atgich ostida muruvatning «•» bo‘linmasi bo‘lishi kerak).

2.7

 OZIQ-OVQATLARNI MK JOYLASHTIRISH 

2.7

.1 

Sovutgich yoqilganida MK muzlatilgan oziq-ovqatlarning sif-

atli saqlanishini ta’minlab beruvchi “Saqlash” rejimida ishlaydi. MK shartli 
ravishda ikki hududga bo‘linadi: «a» hududi ham muzlatish uchun, ham 
muzlatilgan oziq-ovqatlarni saqlash uchun ishlatiladi, «b» hududi esa 
— faqatgina muzlatilgan oziq-ovqatlarni saqlash uchun ishlatiladi.

2.7

.2

 MKdagi harorat saqlanayotgan va yangi joylashtirilayotgan 

oziq-ovqatlar  miqdoriga,  eshik  ochilishi  takroriyligiga,  sovutgichning 
xonada o‘rnatilgan joyiga va shu kabilarga bog‘liq.

2.7

.3

 Mahsulotlar sifatining yo‘qolishi va ularni saqlash muddatining 

4 rasmi 

yoqib/o‘chirish tugmasi

muruvat

ko‘rsatgich

5 rasmi 

dastak

ko‘rsatgich

panel

pirpirak

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Оглавление инструкции
  • Страница 1 из 25
    RUS Приложение ХОЛОДИЛЬНИКИ ТОРГОВЫЕ ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ 003 1 О П И СА Н И Е ХОЛ ОД И Л Ь Н И К А 1.1 Холодильник в соответствии с рисунком 1 предназначен для замораживания свежих продуктов, длительного хранения замороженных продуктов в морозильной камере I (далее — МК); для охлаждения,
  • Страница 2 из 25
    RUS Таблица 2 - Технические характеристики ТЕХНИЧЕСКАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ Внутренний объем холодильника, м3, не менее 0,348 0,335 Внутренний объем морозильной камеры, м3, не менее 0,080 0,115 Полезный объем холодильника, м , не менее 0,330 0,320 Полезный объем холодильной
  • Страница 3 из 25
    RUS 2.5.2 Включение режима «Замораживание» в МК производится при нажатии выключателя на метку «I» в соответствии с рисунком 5 — загорается индикатор режима, при нажатии на метку «0» — режим выключается и индикатор гаснет. 2.6 ВЫКЛЮЧЕНИЕ МК 2.6.1 При необходимости МК можно выключить поворотом ролика
  • Страница 4 из 25
    UKR Додаток ХОЛОДИЛЬНИКИ ТОРГОВІ ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ 003 1 О П И С ХОЛ ОД И Л Ь Н И К А 1.1 Холодильник відповідно з рисунком 1 призначений для заморожування свіжих продуктів, тривалого зберігання заморожених продуктів в морозильній камері І (далі — МК); для охолодження, зберігання та
  • Страница 5 из 25
    UKR Таблиця 2 – Технічні характеристики ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ Внутрішній об’єм холодильника, м3, не менше 0,348 0,335 Внутрішній об’єм морозильної камери, м3, не менше 0,080 0,115 Корисний об’єм холодильника, м , не менше 0,330 0,320 Корисний об’єм холодильної камери, м ,
  • Страница 6 из 25
    UKR “а” використовується як для заморожування, так і для зберігання заморожених продуктів, а зона «б» — тільки для зберігання заморожених продуктів. 2.7.2 Температура в МК залежить від кількості продуктів, таких що зберігаються та знову завантажуються, частоти відкривання дверей, місця установки
  • Страница 7 из 25
    KAZ Қосымша САУДАЛЫҚ ТОҢАЗЫТҚЫШТАР ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ 003 1 ТО Н А З Ы Т Қ Ы Ш Т Ы Ң С И П АТ ТА М АС Ы 1.1 Тоңазытқыш, 1 суретіне сəйкес, тағамдарды мұздатуға, мұздатылған тағамдарды мұздатқыш камерасында І (бұдан əрі — МК) ұзақ уақыт сақтауға, жас тағамдарды, сусындарды тоңазытқыш
  • Страница 8 из 25
    KAZ Кесте 2 – Техникалық мінездемелері ТЕХНИКАЛЫҚ МІНЕЗДЕМЕ ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ Тоңазытқыштың ішкі көлемі, м3, кем емес 0,348 0,335 Мұздатқыш камерасының ішкі көлемі, м3, кем емес 0,080 0,115 Тоңазытқыштың пайдалы көлемі, м , кем емес 0,330 0,320 Тоңазытқыш камерасының пайдалы көлемі, м , кем
  • Страница 9 из 25
    KAZ 2.7.2 МК ішіндегі температура сақталатын жəне жаңадан салынатын азық-түліктің мөлшеріне, есіктің ашылу жиілігіне, тоңазытқыштың бөлмедегі орнатылған жеріне жəне т.с.с. байланысты болады. 2.7.3 Азық-түліктің сапасының нашарлауына жəне оларды сақтау мерзімдерінің қысқаруына жол бермеу үшін, бір
  • Страница 10 из 25
    AZE Əlavə TİCARƏT SOYUDUCULARI ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ 003 1 SOYUDUCUNUN TƏSVİRİ 1.1 Soyuducu şəkil 1-ə uyğun olaraq II dondurucu kamerada (gələcəkdə DK) təzə məhsulların dondurulması, dondurulmuş məhsulların uzunmüddətli saxlanılması; II soyuducu kamerada (gələcəkdə SK) qida məhsullarının və
  • Страница 11 из 25
    AZE Cədvəl 2 — Texniki xarasteristikalar TEXNIKI XARASTERISTIKA ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ Soyuducunun daxili həcmi, m , ən azı 0,348 0,335 Dondurucu kameranın daxili həcmi, m3, ən azı 0,080 0,115 Soyuducunun faydalı həcmi, m , ən azı 0,330 0,320 Soyuducu kameranın faydalı həcmi, m3, ən azı 0,216
  • Страница 12 из 25
    AZE urulma zonasının səbətinə yığmaq. DİQQƏT! dondurulmuş məhsulların temperaturunun yüksəlməsi və onların saxlama müddətlərinin azalmasının qarşısını almaq üçün DK-ya dondurulma üçün yüklənən təzə məhsulların və əvvəl dondurulmuş məhsulların bir-birinə toxunmasına yol verməyin. 2.7.5 Saxlanılma
  • Страница 13 из 25
    RON Anexa FRIGIDERE COMERCIALE ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ 003 1 DESCRIEREA FRIGIDERULUI 1.1 Frigiderul, în conformitate cu figura 1 este destinat pentru congelarea produselor proaspete, păstrarea pe termen lung a alimentelor congelate în camera de congelare I (în continuare - CC); pentru refrigerarea,
  • Страница 14 из 25
    RON Tabelul 2 – Caracteristicile tehnice ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ Volumul interior al frigiderului, m3, nu mai puţin de 0,348 0,335 Volumul interior al camerei de congelare, m3, nu mai puţin de 0,080 0,115 Volumul util al frigiderului, m , nu mai puţin de 0,330 0,320 Volumul util al camerei
  • Страница 15 из 25
    RON 2.7.2 Temperatura în CC depinde de cantitatea produselor păstrate şi celor recent încărcate, frecvenţa de deschidere a uşii, locul de instalare a frigiderului în încăpere, etc. 2.7.3 Masa zilnică a produselor proaspete congelate nu trebuie să depăşească capacitatea nominală de congelare
  • Страница 16 из 25
    UZB Ilova SAVDO SOVUTGICHLARI ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ 003 1 S O V U T G I C H N I N G TAV S I F I 1.1 Sovutgich 1 rasmiga muvofiq yangi sarhal oziq-ovqatlarni muzlatish va muzlatilgan oziq-ovqatlarni I muzlatish kamerasida (bundan keyin - MK) uzoq muddatga saqlash; oziq-ovqat mahsulotlarini va
  • Страница 17 из 25
    UZB Jadvali 2 – Texnik xususiyatlar TEXNIK XUSUSIYAT ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ Sovutgichning ichki hajmi, m3, kamida 0,348 0,335 Muzlatish kamerasining ichki hajmi, m3, kamida 0,080 0,115 Sovutgichning foydali hajmi, m , kamida 0,330 0,320 Sovutish kamerasining foydali hajmi, m , kamida 0,216 0,216
  • Страница 18 из 25
    UZB qisqarishi oldini olish uchun bir sutka davomida muzlatilayotgan yangi sarhal oziq-ovqatlar og‘irligi ilovasida ko‘rsatilgan sovutgichning nominal muzlatish quvvatidan oshib ketmasligi kerak. 2.7.4 Muzlatish uchun upakovka qilingan yangi sarhal oziq-ovqatlarni muzlatish hududidagi savatga
  • Страница 19 из 25
    TGK Çàìèìàè ßÕÄÎͲÎÈ ÑÀÂÄÎÖ ÕÒ-2000-ÕÕÕ ÕÒ-2001-ÕÕÕ 003 1 ÒÀÂÑÈÔÈ ßÕÄÎÍ 1.1 ßõäîí ìóâîôèûè ðàñìè 1 áàðîè ÿõêóíîíèè îçóûà³îè òîçà, äàðîçìóääàò íèãî³äîðèè îçóûà³îè ÿõêóíîíèäàøóäà äàð êàìåðàè ñàðìîäîí I (äàð îÿíäà - ÊÑ); áàðîè õóíóêêóíö, íèãî³äîðö âà íàìîèøè ìà³ñóëîò³îè îçóûàâîðö âà í=øîêè³î äàð
  • Страница 20 из 25
    TGK Æàäâàëè 2 — Òàâñèôè òåõíèêö ÒÀÂÑÈÔÈ ÒÅÕÍÈÊÖ ÕÒ-2000-ÕÕÕ ÕÒ-2001-ÕÕÕ ²àæìè äîõèëèè ÿõäîí, ì3, íà êàìòàð 0,348 0,335 ²àæìè äîõèëèè ñàðìîäîí, ì , íà êàìòàð 0,080 0,115 3 ²àæìè ëîçèìàè ÿõäîí, ì , íà êàìòàð 0,330 0,320 ²àæìè ëîçèìàè êàìåðàè õóíóêêóíö, ì3, íà êàìòàð 0,216 0,216 Ìàñî³àòè ðàô³îè
  • Страница 21 из 25
    TGK ìà³ñóëîò³îè ÿõêóíîíèäàøóäà, òàûñèì êàðäà ìåøàâàä. 2.7.2 ²àðîðàò äàð ÊÑ àç ìèûäîðè ìà³ñóëîòè íèãî³äîøòàøóäàèñòîäà âà íàâ æîéãèðêàðäàøóäà, ñóðúàòè êóøîäàíè äàð, æîè ãóçîøòàíè ÿõäîí äàð áèíî âà ®. âîáàñòà àñò. 2.7.3 Âàçíè ìà³ñóëîòè ÿõøàâàíäà àç èûòèäîðè íîìèíàëèè ÿõêóíîíèè äàð çàìèìàè íèøîí äîäà
  • Страница 22 из 25
    KYR Тиркеме СООДА-САТЫКТА КОЛДОНУЛУУЧУ МУЗДАТКЫЧТАР ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ 003 1 М У З Д АТ К Ы Ч Б А Я Н Д А М А С Ы 1.1 1 суротко ылайык муздаткыч жаны азык-тулукторду, узак моонотко сакталуучу тондурулган продуктуларды тондуруучу камерада I (тондургуч мындан кийин) муздадтуу жана ошондой эле
  • Страница 23 из 25
    KYR Таблицасы 2 – Техникалык муноздомолор ТЕХНИКАЛЫК МУНОЗДОМО ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ Муздаткычтын ички колому, м3, аз эмес 0,348 0,335 Тондуруучу камеранын ички колому, м , аз эмес 0,080 0,115 Муздаткычтын пайдалуу колому, м , аз эмес 0,330 0,320 Тондуруучу камеранын пайдалуу колому, м3, аз эмес
  • Страница 24 из 25
    KYR 2.7.3 Азык-заттардын сапаты жоголбоо жана алардын сактоо мооноту кыскарбоо учун, 24 саат бою тондурулуп жаткан жаны азыктардын массасы тиркемесинде корсотулгон номиналдуу кубатуулукту ашып отбош керек. 2.7.4 Упаковкаланган жаны азыктарды тондуруу учун аларды муздатуу зонасындагы корзинага
  • Страница 25 из 25