Инструкция для ATLANT ХТ 2000

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

Информация для предварительного ознакомления. Официальной информацией изготовителя не является

Информация для предварительного ознакомления. Официальной информацией изготовителя не является

23

KYR

Информация для предварительного ознакомления. Официальной информацией изготовителя не является

Информация для предварительного ознакомления. Официальной информацией изготовителя не является

Таблицасы 2 – Техникалык муноздомолор

ТЕХНИКАЛЫК МУНОЗДОМО

ХТ-2000-ХХХ

ХТ-2001-ХХХ

Муздаткычтын ички колому, м

3

, аз эмес

0,348

0,335

Тондуруучу камеранын ички колому, м

3

, аз эмес

0,080

0,115

Муздаткычтын пайдалуу колому, м

3

, аз эмес

0,330

0,320

Тондуруучу камеранын пайдалуу колому, м

3

, аз эмес

0,216

0,216

Муздатуучу камера полкаларынын аянты, м

2

, аз эмес

1,11

0,88

Габариттуу олчомдор, мм

бийиктиги

1760

—10

туурасы

600

—10

терендиги

600

—10

Таза оорлугу, кг, аз эмес

79

Пайдалуу коломдун температурасы, 

0

С

Плюс 1ден плюс 10го чейин

Тондуруучу камерадагы температура ( «Сактоо» режиминде), 

0

С

Минус 18

Тондургучтагы кобойучуу температуранын номиналдуу убактысы минус 18 

0

C минус 9 

0

C га чейин (айлана-

чойронуну температурасы плюс 25 

0

C болгондо) ток очкон учурда, саат

12

Номиналдуу турдо азык-тулукторду муздатуу  кубатуулугу, кг/24 саат ичинде

8

10

Номиналдуу турдо муздаткыч кубатуулугу айлана-чойродогу температура плюс 25 

0

C жана муздатуучу камерада 

плюс 8 

0

С болгондо, кВ/саат

3,0

Кумуштун олчому, г

1,5820

Жонго салынган же ондолгон ун кубатуулугунун денгээли *, дБА, аз эмес

69

Хладагент

R134а

*Эскертуу! Техникалык муноздомолорду аныктоо атайын жабдылган лабороторияларда жана белгилуу методикалар менен  СТБ ГОСТ Р 51401-2001 

(ISO 3744:2010) стандартка ылайык аткрылат.

дургучта  температура  жогорулатылган  болсо  жанып  турат  (мисалы, 
биринчи тамызганда, жаны азык-тулукторду толтура салганда, ээритип 
буткондон кийин тамызганда). Индикатордун убактылуу жанып туруусу 
тондургуч тура эмес абалда деген белги болуп эсептелбейт: тондургучта 
температура  томондосо, индикатор автоматтык турдо очот. Эгер инди-
катор узак убакыттын ичинде куйуп турса, тондургучта сакталып турган 
азык-тулуктордун сапатын текшеруу жана тейлоо сервисинен механик 
чакыруу керек;

— тондургучту тамызуу (жашыл тус). Тондургуч иштеп жаткан учурда 

жана муздаткыч токко туташтырылып турганда, ал ар дайым куйуп турат.  
Мныа ушул жарыктык индикатору камераны очургондо, муздаткычты 
электр тогунан сууруганда жана ток келбей калган учурда очот;

— «Муздатуу» режимин тамызуу (сары тус). Бул жарыктык инди-

катору «Муздатуу» режими иштеп жактан кезде куйуп турат. Режимди 
очургонда, ал дагы очот;

—  муздаткычты  тамызуу  (жашыл  тус).  Бул  жарыктык  индикатору 

болсо муздаткыч токко туташтырылып турганда ар дайым куйуп турат. 
Ал  муздаткычты  электр  тогунан  сууруганда  жана  ток  келбей  калган 
учурда очот.

2.3 АЛГАЧКЫ ИРЕТ ТАМЫЗУУ
2.3.1

  Муздаткычты  токко  улагандан  кийин,  анын  ичиндеги  вен-

тилятор  же  шамалдаткыч  иштеп  баштайт.  Ал  муздаткычтагы  абанын 
айлануусун  камсыз  кылып  турат,  ошондой  эле  3  суротуно  ылайык 
муздаткычтын маскасында жарыктык индикаторлору куйуп чыгат, алар 
жашыл жана кызыл тусто болот

2.3.2

 Муздаткычтын эшигин ачыныз. 4 суротуно ылайык алгачкы 

ирет тамызып жатканда бураманы болум «2» бураныз, ал эми 5 суро-
туно карап роликти болсо «3» же «4» деген болумго туштап коюунуз. 
Муздаткычтын эшигин жабыныз.

2.4 ТЕМПЕРАТУРАНЫ ОЗГОРТУУ 
2.4.1

 Тондургучта температураны озгортуу кылуу учун бурама кол-

донулат. Ал муздаткычтын ичиндеги 4 суротуно ылайык вентиляторду 

жабычуу панелде жайгашкан.

2.4.2

 3 жана 5 суротторго ылайык тондургучтагы температураны 

регулировка  кылуу  учун  тондургуч  маскасынын  астында  жайгашкан 
роликти колдонуу керек.

2.4.3

  Температураны  жонго  салгандан  кийин  ал  (температура) 

камерада автоматтык турдо орнойт.  

2.5 «МУЗДАТУУ» РЕЖИМИН ТАМЫЗУУ/ОЧУРУУ
2.5.1

  Муздаткычтын  «Сактоо»  режими  (иштеп  жаткан  учурда) 

тондурулган  азык-тулукторду  жана  салмагы  4  кг  чейин  болгон  жаны 
азык-заттарды  сапаттуу  сакталуусун  камсыз  кылат.  Коп  сандагы  жаны 
азык-тулукторду сактоодо «Муздатуу» режимин танмызуу зарыл.

«Муздатуу» режимин азык-тулукторду салуудан мурда алдын ала 

24 саат кем эмес тамызуу зарыл. Азыктарды салгандан сон, 24 саат от-
кондон кийин, режимди очуруу керек.

2.5.2

 Тондургучта «Замораживание-Муздатуу» режимин тамызуу 

учун  5  суротундо  корсотулгондой  кылып,  очургучту  басып  туруп,  «1» 
деген белгиге бураныз, андан кийин режимдин индикатору куйуп чыгат, 
«0» белгиге бураганда режим жана индикатор да очот.

2.6 ТОНДУРГУЧТУ ОЧУРУУ
2.6.1 

Тондургучту очуруу зарыл болсо 5 суротуно ылайык роликти саат 

багытына тескери кылып женил щелчокко жеткире бурап, аны очурсонуз 
болот (корсоткуч астында роликтин «•» деген болуму болуш керек).

2.7 АЗЫКТАРДЫН ТОНДУРУУЧУ КАМЕРАДА ЖАЙГАШУУСУ
2.7.1

 Муздаткычты тамызганда тондуруучу камера (мындан кийин 

—  тондуруучу  камера)  «Сактоо»  режиминде  иштейт,  ал  муздатылган 
азыктардын сапатту сакталышын камсыз кылат. Шартту турдо тондуруучу 
камера эки зонага болунот (1 суротко): зона «а» тондурулган азык-ту-
лукторду муздатууга жана сактоого иштетилет, ал эми зона «б» болсо 
тондурулган азык-тулукторду бир гана сактоо учун кызмат аткарат.

2.7.2

 Тондургучтагы температура айлана-чойронун температурасы-

на, сакталып жаткан жана жаны салынган азыктардын коломуно, эшикти 
ачуу тездигинене, муздаткыч орногон жайга байланыштуу.

Сурот 4

панель

вентилятор

очургуч

ролик

корсоткуч

Сурот 5

бурама

корсоткуч

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
Оглавление инструкции
  • Страница 1 из 25
    RUS Приложение ХОЛОДИЛЬНИКИ ТОРГОВЫЕ ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ 003 1 О П И СА Н И Е ХОЛ ОД И Л Ь Н И К А 1.1 Холодильник в соответствии с рисунком 1 предназначен для замораживания свежих продуктов, длительного хранения замороженных продуктов в морозильной камере I (далее — МК); для охлаждения,
  • Страница 2 из 25
    RUS Таблица 2 - Технические характеристики ТЕХНИЧЕСКАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ Внутренний объем холодильника, м3, не менее 0,348 0,335 Внутренний объем морозильной камеры, м3, не менее 0,080 0,115 Полезный объем холодильника, м , не менее 0,330 0,320 Полезный объем холодильной
  • Страница 3 из 25
    RUS 2.5.2 Включение режима «Замораживание» в МК производится при нажатии выключателя на метку «I» в соответствии с рисунком 5 — загорается индикатор режима, при нажатии на метку «0» — режим выключается и индикатор гаснет. 2.6 ВЫКЛЮЧЕНИЕ МК 2.6.1 При необходимости МК можно выключить поворотом ролика
  • Страница 4 из 25
    UKR Додаток ХОЛОДИЛЬНИКИ ТОРГОВІ ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ 003 1 О П И С ХОЛ ОД И Л Ь Н И К А 1.1 Холодильник відповідно з рисунком 1 призначений для заморожування свіжих продуктів, тривалого зберігання заморожених продуктів в морозильній камері І (далі — МК); для охолодження, зберігання та
  • Страница 5 из 25
    UKR Таблиця 2 – Технічні характеристики ТЕХНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ Внутрішній об’єм холодильника, м3, не менше 0,348 0,335 Внутрішній об’єм морозильної камери, м3, не менше 0,080 0,115 Корисний об’єм холодильника, м , не менше 0,330 0,320 Корисний об’єм холодильної камери, м ,
  • Страница 6 из 25
    UKR “а” використовується як для заморожування, так і для зберігання заморожених продуктів, а зона «б» — тільки для зберігання заморожених продуктів. 2.7.2 Температура в МК залежить від кількості продуктів, таких що зберігаються та знову завантажуються, частоти відкривання дверей, місця установки
  • Страница 7 из 25
    KAZ Қосымша САУДАЛЫҚ ТОҢАЗЫТҚЫШТАР ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ 003 1 ТО Н А З Ы Т Қ Ы Ш Т Ы Ң С И П АТ ТА М АС Ы 1.1 Тоңазытқыш, 1 суретіне сəйкес, тағамдарды мұздатуға, мұздатылған тағамдарды мұздатқыш камерасында І (бұдан əрі — МК) ұзақ уақыт сақтауға, жас тағамдарды, сусындарды тоңазытқыш
  • Страница 8 из 25
    KAZ Кесте 2 – Техникалық мінездемелері ТЕХНИКАЛЫҚ МІНЕЗДЕМЕ ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ Тоңазытқыштың ішкі көлемі, м3, кем емес 0,348 0,335 Мұздатқыш камерасының ішкі көлемі, м3, кем емес 0,080 0,115 Тоңазытқыштың пайдалы көлемі, м , кем емес 0,330 0,320 Тоңазытқыш камерасының пайдалы көлемі, м , кем
  • Страница 9 из 25
    KAZ 2.7.2 МК ішіндегі температура сақталатын жəне жаңадан салынатын азық-түліктің мөлшеріне, есіктің ашылу жиілігіне, тоңазытқыштың бөлмедегі орнатылған жеріне жəне т.с.с. байланысты болады. 2.7.3 Азық-түліктің сапасының нашарлауына жəне оларды сақтау мерзімдерінің қысқаруына жол бермеу үшін, бір
  • Страница 10 из 25
    AZE Əlavə TİCARƏT SOYUDUCULARI ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ 003 1 SOYUDUCUNUN TƏSVİRİ 1.1 Soyuducu şəkil 1-ə uyğun olaraq II dondurucu kamerada (gələcəkdə DK) təzə məhsulların dondurulması, dondurulmuş məhsulların uzunmüddətli saxlanılması; II soyuducu kamerada (gələcəkdə SK) qida məhsullarının və
  • Страница 11 из 25
    AZE Cədvəl 2 — Texniki xarasteristikalar TEXNIKI XARASTERISTIKA ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ Soyuducunun daxili həcmi, m , ən azı 0,348 0,335 Dondurucu kameranın daxili həcmi, m3, ən azı 0,080 0,115 Soyuducunun faydalı həcmi, m , ən azı 0,330 0,320 Soyuducu kameranın faydalı həcmi, m3, ən azı 0,216
  • Страница 12 из 25
    AZE urulma zonasının səbətinə yığmaq. DİQQƏT! dondurulmuş məhsulların temperaturunun yüksəlməsi və onların saxlama müddətlərinin azalmasının qarşısını almaq üçün DK-ya dondurulma üçün yüklənən təzə məhsulların və əvvəl dondurulmuş məhsulların bir-birinə toxunmasına yol verməyin. 2.7.5 Saxlanılma
  • Страница 13 из 25
    RON Anexa FRIGIDERE COMERCIALE ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ 003 1 DESCRIEREA FRIGIDERULUI 1.1 Frigiderul, în conformitate cu figura 1 este destinat pentru congelarea produselor proaspete, păstrarea pe termen lung a alimentelor congelate în camera de congelare I (în continuare - CC); pentru refrigerarea,
  • Страница 14 из 25
    RON Tabelul 2 – Caracteristicile tehnice ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ Volumul interior al frigiderului, m3, nu mai puţin de 0,348 0,335 Volumul interior al camerei de congelare, m3, nu mai puţin de 0,080 0,115 Volumul util al frigiderului, m , nu mai puţin de 0,330 0,320 Volumul util al camerei
  • Страница 15 из 25
    RON 2.7.2 Temperatura în CC depinde de cantitatea produselor păstrate şi celor recent încărcate, frecvenţa de deschidere a uşii, locul de instalare a frigiderului în încăpere, etc. 2.7.3 Masa zilnică a produselor proaspete congelate nu trebuie să depăşească capacitatea nominală de congelare
  • Страница 16 из 25
    UZB Ilova SAVDO SOVUTGICHLARI ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ 003 1 S O V U T G I C H N I N G TAV S I F I 1.1 Sovutgich 1 rasmiga muvofiq yangi sarhal oziq-ovqatlarni muzlatish va muzlatilgan oziq-ovqatlarni I muzlatish kamerasida (bundan keyin - MK) uzoq muddatga saqlash; oziq-ovqat mahsulotlarini va
  • Страница 17 из 25
    UZB Jadvali 2 – Texnik xususiyatlar TEXNIK XUSUSIYAT ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ Sovutgichning ichki hajmi, m3, kamida 0,348 0,335 Muzlatish kamerasining ichki hajmi, m3, kamida 0,080 0,115 Sovutgichning foydali hajmi, m , kamida 0,330 0,320 Sovutish kamerasining foydali hajmi, m , kamida 0,216 0,216
  • Страница 18 из 25
    UZB qisqarishi oldini olish uchun bir sutka davomida muzlatilayotgan yangi sarhal oziq-ovqatlar og‘irligi ilovasida ko‘rsatilgan sovutgichning nominal muzlatish quvvatidan oshib ketmasligi kerak. 2.7.4 Muzlatish uchun upakovka qilingan yangi sarhal oziq-ovqatlarni muzlatish hududidagi savatga
  • Страница 19 из 25
    TGK Çàìèìàè ßÕÄÎͲÎÈ ÑÀÂÄÎÖ ÕÒ-2000-ÕÕÕ ÕÒ-2001-ÕÕÕ 003 1 ÒÀÂÑÈÔÈ ßÕÄÎÍ 1.1 ßõäîí ìóâîôèûè ðàñìè 1 áàðîè ÿõêóíîíèè îçóûà³îè òîçà, äàðîçìóääàò íèãî³äîðèè îçóûà³îè ÿõêóíîíèäàøóäà äàð êàìåðàè ñàðìîäîí I (äàð îÿíäà - ÊÑ); áàðîè õóíóêêóíö, íèãî³äîðö âà íàìîèøè ìà³ñóëîò³îè îçóûàâîðö âà í=øîêè³î äàð
  • Страница 20 из 25
    TGK Æàäâàëè 2 — Òàâñèôè òåõíèêö ÒÀÂÑÈÔÈ ÒÅÕÍÈÊÖ ÕÒ-2000-ÕÕÕ ÕÒ-2001-ÕÕÕ ²àæìè äîõèëèè ÿõäîí, ì3, íà êàìòàð 0,348 0,335 ²àæìè äîõèëèè ñàðìîäîí, ì , íà êàìòàð 0,080 0,115 3 ²àæìè ëîçèìàè ÿõäîí, ì , íà êàìòàð 0,330 0,320 ²àæìè ëîçèìàè êàìåðàè õóíóêêóíö, ì3, íà êàìòàð 0,216 0,216 Ìàñî³àòè ðàô³îè
  • Страница 21 из 25
    TGK ìà³ñóëîò³îè ÿõêóíîíèäàøóäà, òàûñèì êàðäà ìåøàâàä. 2.7.2 ²àðîðàò äàð ÊÑ àç ìèûäîðè ìà³ñóëîòè íèãî³äîøòàøóäàèñòîäà âà íàâ æîéãèðêàðäàøóäà, ñóðúàòè êóøîäàíè äàð, æîè ãóçîøòàíè ÿõäîí äàð áèíî âà ®. âîáàñòà àñò. 2.7.3 Âàçíè ìà³ñóëîòè ÿõøàâàíäà àç èûòèäîðè íîìèíàëèè ÿõêóíîíèè äàð çàìèìàè íèøîí äîäà
  • Страница 22 из 25
    KYR Тиркеме СООДА-САТЫКТА КОЛДОНУЛУУЧУ МУЗДАТКЫЧТАР ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ 003 1 М У З Д АТ К Ы Ч Б А Я Н Д А М А С Ы 1.1 1 суротко ылайык муздаткыч жаны азык-тулукторду, узак моонотко сакталуучу тондурулган продуктуларды тондуруучу камерада I (тондургуч мындан кийин) муздадтуу жана ошондой эле
  • Страница 23 из 25
    KYR Таблицасы 2 – Техникалык муноздомолор ТЕХНИКАЛЫК МУНОЗДОМО ХТ-2000-ХХХ ХТ-2001-ХХХ Муздаткычтын ички колому, м3, аз эмес 0,348 0,335 Тондуруучу камеранын ички колому, м , аз эмес 0,080 0,115 Муздаткычтын пайдалуу колому, м , аз эмес 0,330 0,320 Тондуруучу камеранын пайдалуу колому, м3, аз эмес
  • Страница 24 из 25
    KYR 2.7.3 Азык-заттардын сапаты жоголбоо жана алардын сактоо мооноту кыскарбоо учун, 24 саат бою тондурулуп жаткан жаны азыктардын массасы тиркемесинде корсотулгон номиналдуу кубатуулукту ашып отбош керек. 2.7.4 Упаковкаланган жаны азыктарды тондуруу учун аларды муздатуу зонасындагы корзинага
  • Страница 25 из 25