Инструкция для MAXWELL MW-1441 W

(скачивание инструкции бесплатно)
Формат файла: PDF
Доступность: Бесплатно как и все руководства на сайте. Без регистрации и SMS.
Дополнительно: Чтение инструкции онлайн
background image

9

ENGLISH

• 

Fresh  ice  cream  tastes  best.  It  may  become 
tasteless after several days of storage.

• 

Ice cream consistency depends on the ingre-
dients  used,  their  temperature  before  ice 
cream making and the ambient temperature.

• 

Some recipes require premade mixture for ice 
cream. In this case make the mixture at least 
1  day  in  advance.  This  allows  the  mixture  to 
cool down completely; if it is not cool enough, 
the mixture may not harden.

• 

Store  the  ice  cream  at  the  temperature  of  – 
18°С.

• 

The shelf life of ice cream containing uncooked 
ingredients is no longer than one week.

• 

Ice  cream  containing  raw  eggs  should  not 
be  consumed  by  children,  pregnant  women, 
eldery and sick people.

• 

As the ice cream absorbs foreign smells eas-
ily, always keep it in a sealed container sepa-
rately from other food.

• 

Do  not  disrupt  the  tightness  of  the  bowl 
and do not heat it.

CLEANING AND CARE

– 

Switch the unit off and unplug it before clean-
ing.

– 

Disassemble the ice cream maker. To do this, 
turn the lid (3) counterclockwise, remove the 
spatula (6), slide the motor unit (1) off the lid 
and remove the axis (4).

– 

Do not use abrasives or hard brushes to clean 
the unit.

– 

Wash the removable parts with warm water and 
a neutral detergent, rinse and wipe them dry.

– 

Wipe the motor unit (1) with a damp cloth first, 
then wipe with a dry soft cloth.  

ATTENTION!  To  avoid  electric  shock,  do  not 
immerse  the  motor  unit  (1),  power  cord  or 
power plug into water or other liquids.

RECIPES
Custard ice cream

Ingredients:

Egg yolk – 2 pcs.

Powdered sugar – 60 g
Milk (fat content no less than 2.5%) – 125 ml
Cream 33% – 125 ml
Vanilla extract to taste.

• 

Beat  up  the  yolk  with  sugar  in  a  separate  
bowl.

• 

Boil the milk and cool it down a little.

• 

Add  milk  to  the  egg  mixture  and  whisk  thor-
oughly.

• 

Place this mixture into a casserole and put on 
a small fire.

• 

Stir until the mixture becomes thick.

• 

Cool the mixture down before use. 

Yogurt ice cream with raspberry

Ingredients:

Fresh raspberry – 150 g
Powdered sugar – 60 g
Natural yogurt – 200 ml

• 

Mash  the  raspberry  with  a  blender  and  then 
sieve it to remove the stones.

• 

Add  powdered  sugar  and  yogurt,  stir  thor-
oughly.

• 

Use as intended.

TROUBLESHOOTING

PROBLEM

POSSIBLE CAUSES

Ice cream is too 
soft

• 

The bowl is not cold enough (cool the bowl down for at least 8 hours at -18°С).

• 

The temperature of the freezer is not low enough. The ice cream freezes at the 
temperature from – 18°С.

• 

Excessive quantity of ingredients. Volume of the ingredients should not exceed 
350 ml.

• 

The ingredients are not cold enough.

• 

Ice cream making was not started within 15 minutes after removing the bowl 
from the freezer.

• 

The freezer door was opened too often during the ice cream cooling.

The paddle 
rotating is 
stopped but the 
ice cream is not 
ready yet.

• 

The  fillings  (chocolate  crumbs,  nuts)  were  added  too  early.  Add  the  fillings 
5 minutes after starting the operation or directly before freezing.

• 

The fillings are too big. Grind the fillings thoroughly.

• 

Excessive quantity of fillings. 

MW-1441.indd   9

19.03.2014   11:57:00

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Оглавление инструкции
  • Страница 1 из 29
    3 7 11 15 19 23 Мороженица MW-1441 W MW-1441.indd 1 19.03.2014 11:56:59
  • Страница 2 из 29
    MW-1441.indd 2 19.03.2014 11:57:00
  • Страница 3 из 29
    русский МОРОЖЕНИЦА ОПИСАНИЕ 1. Моторный блок 2. Выключатель “0/I” 3. Крышка 4. Ось 5. Загрузочное отверстие 6. Лопатка для перемешивания 7. Охлаждаемая чаша • • • Для дополнительной защиты целесообразно установить в цепи питания устройство защитного отключения (УЗО) с номинальным током
  • Страница 4 из 29
    русский блок (1), сетевой шнур и вилку сетевого шнура в воду или любые другие жидкости. соответствующие и понятные инструкции о безопасном использовании устройства и тех опасностях, которые могут возникать при его неправильном пользовании. • Осуществляйте надзор за детьми, чтобы не допустить
  • Страница 5 из 29
    русский – Чтобы избежать повреждения внутрен- него покрытия чаши, вынимайте готовое мороженое с помощью пластиковой или деревянной лопатки. Примечание: Мороженое, приготовленное в домашних условиях, отличается от фабричного мороженого: домашнее мороженое более мягкое. Чтобы мороженое затвердело,
  • Страница 6 из 29
    русский • • • • • Йогуртовое мороженое с малиной Ингредиенты: Свежая малина – 150 г Сахарная пудра – 60 г Натуральный йогурт– 200 мл • Пюрировать малину блендером, затем протереть через сито, чтобы удалить косточки. • Добавить сахарную пудру и йогурт, тщательно перемешать. • Использовать по
  • Страница 7 из 29
    ENGLISH cream maker despite the fact that the solution is safe. • To protect your hands from freeze burns when working with the ice cream maker bowl, do not touch the bowl with bare hands, especially when removing the bowl from the freezer. • Switch the unit on only after installing the motor unit
  • Страница 8 из 29
    ENGLISH • Keep the unit out of reach of children and disabled persons. – Assemble the unit (see «Assembling the unit»). – Insert the power plug into the mains socket THE UNIT IS INTENDED FOR HOUSEHOLD USAGE ONLY and set the switch (2) to the position «I». – Gradually pour the ice cream mixture in
  • Страница 9 из 29
    ENGLISH • • • • • • • • Fresh ice cream tastes best. It may become tasteless after several days of storage. Ice cream consistency depends on the ingredients used, their temperature before ice cream making and the ambient temperature. Some recipes require premade mixture for ice cream. In this case
  • Страница 10 из 29
    ENGLISH Guarantee Details regarding guarantee conditions can be obtained from the dealer from whom the appliance was purchased. The bill of sale or receipt must be produced when making any claim under the terms of this guarantee. DELIVERY SET Ready-assembled ice cream maker – 1pc. Instruction
  • Страница 11 из 29
    Қазақша БАЛМҰЗДАҚ ДАЙЫНДАУ ҚҰРАЛЫ • СИПАТТАМА 1. Моторлы блок 2. Сөндіргіш “0/I” 3. Қақпақ 4. Ось 5. Салу кертігі 6. Араластыруға арналған қалақша 7. Салқындатқыш тостаған • • Қосымша қорғаныс үшін қорек желісіне нақты қосылу тоғы 30 мА аспайтын қорғаныстық сөну құрылғысын (ҚСҚ) орнату керек, ҚСҚ
  • Страница 12 из 29
    Қазақша НАЗАР АУДАРЫҢЫЗ! Электр тоғымен жарақаттануды болдырмау үшін мотор блогын (1), желілік сымды және желілік сым айырын суға немесе басқа да сұйықтықтарға батырмаңыз. құрылғыны қауіпсіз пайдалану, оны дұрыс пайдаланбау салдарынан туындайтын қауіп туралы сәйкес және түсінікті нұсқау берілген
  • Страница 13 из 29
    Қазақша бетіне (7) немесе қалақшаға (6) қатып қалуы мүмкін. – Балмұздақ дайын болғанда сөндіргішті (2) «0» қалпына келтіріңіз және желілік сым айырын розеткадан суырыңыз. – Сағат тіліне қарсы бағытта бұрау арқылы қақпақты (3) тостағаннан (7) алыңыз. – Тостағанның ішкі жабынын бүлдіріп алмау үшін
  • Страница 14 из 29
    Қазақша РЕЦЕПТТЕР Қайнатылған крем балмұздағы Құрауыштар: Жұмыртқа сарыуызы – 2 д. Қант ұнтағы – 60 г Сүт (май мөлері 2,5% артық емес) – 125 мл Кілегей 33% – 125 мл Дәміне қарай ваниль сығындысы. • Сарыуызды жеке тостағанда қантпен көпіршіту. • Сүтті қайнату, аздап салқындату. • Сүтті жұмыртқа
  • Страница 15 из 29
    УКРАЇНЬСКИЙ МОРОЖЕНИЦЯ • ОПИС 1. Моторний блок 2. Вимикач “0/I” 3. Кришка 4. Вісь 5. Завантажувальний отвір 6. Лопатка для перемішування 7. Охолоджуєма чаша • • Для додаткового захисту доцільно встановити в ланцюг живлення пристрій захисного вимкнення (ПЗВ) з номінальним струмом спрацьовування, що
  • Страница 16 из 29
    УКРАЇНЬСКИЙ Складання пристрою – Вставте вісь (4) у моторний блок (1) (мал. 1). – Помістіть кришку (3) на вісь (4) так, щоб вісь опинилася у ширшій частині отвору кришки (мал. 2). Зсуньте моторний блок (1) уздовж пазів кришки до повної фіксації. – Установіть лопатку (6) на вісь (4) (мал. 3). –
  • Страница 17 из 29
    УКРАЇНЬСКИЙ • Примітка: Морозиво, яке приготовано в домашніх умовах, відрізняється від фабричного морозива: домашнє морозиво м’якіше. Щоб морозиво затверднуло, перекладіть його у контейнер та заберіть у морозильне відділення холодильника на деякий час (близько 30 хвилин). Не використовуйте для цих
  • Страница 18 из 29
    УКРАЇНЬСКИЙ • Йогуртове морозиво з малиною Інгредієнти: Свіжа малина – 150 г Цукрова пудра – 60 г Натуральний йогурт – 200 мл • • Пюрировати малину блендером, потім протерти через сито, щоб видалити кісточки. Додати цукрову пудру та йогурт, ретельно перемішати. Використовувати за призначенням.
  • Страница 19 из 29
    Беларусская МАРОЖАНІЦА • АПІСАННЕ 1. Маторны блок 2. Выключальнік «0/I» 3. Вечка 4. Вось 5. Загрузачная адтуліна 6. Лапатка для перамешвання 7. Чара, якая ахалоджваецца • • Для дадатковай аховы ў ланцугі сілкавання мэтазгодна ўстанавіць прыладу ахоўнага адключэння (ПАА) з намінальным токам
  • Страница 20 из 29
    Беларусская небяспеках, якія могуць узнікаць пры яе няправільным выкарыстанні. • Ажыццяўляйце нагляд за дзецьмі, каб не дапусціць выкарыстання прыбора ў якасці цацкі. • З меркаванняў бяспекі дзяцей не пакідайце поліэтыленавыя пакеты, якія выкарыстоўваюцца ў якасці ўпакоўкі, без нагляду. Увага! Не
  • Страница 21 из 29
    Беларусская марожаанага: хатняе марожанае мякчэйшае. Каб марожанае не зацвярдзела, перакладзяце яго ў кантэйнер і прыбярыце ў маразільнае аддзяленне халадзільніка на некаторы час (каля 30 хвілін). Не выкарыстоўвайце для гэтых мэт чару (7). УВАГА! Максімальны аб’ём інгрэдыентаў у чары – 350 мл.
  • Страница 22 из 29
    Беларусская • Ёгуртавае марожанае з малінай Інгрэдыенты: Свежая маліна – 150 г Цукровая пудра – 60 г Натуральны ёгурт – 200 мл • • Пюрыраваць маліну блэндарам, затым працерці праз сіта, каб выдаліць костачкі. Дабавіць цукровую пудру і ёгурт, добра перамяшаць. Выкарыстоўваць па прызначэнні.
  • Страница 23 из 29
    O’zbekcha MUZQАYMОQ TАYYORLАGICH Jihоzni хоnаdаn tаshqаridа ishlаtmаng. Idishgа pаst hаrоrаtli eritmа quyilgаn, аgаr eritmа оqаyotgаni ko’rsаngiz, eritmа хаvfsiz bo’lsа hаm, muzqаymоq tаyyorlаgichni ishlаtilishini tеz to’хtаting. • Muzqаymоq tаyyorlаgich idishini ishlаtgаndа qo’lni sоvuq urmаsligi
  • Страница 24 из 29
    O’zbekcha burаb qоpqоqni (5-rаsm). ishlаtilgаn plyonkаni o’ynаshlаrigа ruхsаt bеrmаng. Bo’g’ilish хаvfi bоr! • Elеktr shnuri, elеktr shnuri shikаstlаngаn, ishlаb-ishlаmаyotgаn yoki tushib kеtgаn jihоzni ishlаtmаng, оchmаng. Tuzаttirish uchun yaqinrоqdаgi vаkоlаtli хizmаt mаrkаzigа оlib bоring. •
  • Страница 25 из 29
    O’zbekcha Jihоz to’хtаmаsdаn ishlаydigаn 40 dаqiqаdаn оshmаsligi kеrаk. vаqt • Elеktr mоtоrining qizib kеtishdаn himоya qilinishi Elеktr mоtоr o’rаmаsi qizib kеtsа qizishdаn sаqlаgich ishlаb kеtib elеktr mоtоr o’chаdi. SHundаy bo’lgаndа tugmаsini (2) bоsib jihоzni o’chiring, elеktr vilkаsini
  • Страница 26 из 29
    O’zbekcha NОSОZLIKLАRNI TUZАTISH NОSОZLIK Muzqаymоq yumshоq chiqdi Muzqаymоq хаli tаyyor bo’lmаgаn, lеkin pаrrаgi аylаnmаyapti. BO’LISHI MUMKIN BO’LGАN SАBАBI • Idishi kаm sоvutilgаn (idishi -18°C dаrаjа hаrоrаtdа kаmidа 8 sоаt turishi kеrаk). • Muzхоnаdаgi hаrоrаt pаst bo’lgаn. Muzqаymоq -18°C
  • Страница 27 из 29
    rus Дата производства изделия указана в серийном номере на табличке с техническими данными. Серийный номер представляет собой одиннадцатизначное число, первые четыре цифры которого обозначают дату производства. Например, серийный номер 0606ххххххх означает, что изделие было произведено в июне
  • Страница 28 из 29
    © ООО ГОЛДЕР-ЭЛЕКТРОНИКС, 2014 © GOLDER-ELECTRONICS LLC, 2014 MW-1441.indd 28 19.03.2014 11:57:02
  • Страница 29 из 29